Demokrat Partili adaylardan seçim startı

Demokrat Parti Bursa Milletvekili Adayları, İnegöl’de seçim startını verdi. Adaylar ilk olarak İnegöl Muhtarlar Derneği’ni ardından ise İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.05.2015
481
A+
A-

İnegöl’de seçim startını veren Demokrat Partililer, ilk olarak İnegöl Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette muhtarlar ile bir araya gelen parti yöneticileri ve adaylar, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler nedeni ile destek istedi. Hükümet hakkında yapılan açıklamalarda, halkın artık gerçekleri görmesi gerektiğini ve 7 Haziran’daki seçimlerde, kendilerine gereken desteği verilmesini istedi.

 

ZURNANIN SON DELİĞİNDEYİZ






Muhtarların sorunlarının anlatılması konusunda söz alan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, “Sizlerin de buyurduğu gibi, işe başlarken derler ki, “Demokrasinin temel taşı muhtarlardır” ama aslına baktığımız zaman zurnanın son deliğindeyiz. Herkes işini yaparken, biz mahallemiz için bir şeylerin olması için mücadele veririz. Kimsede bize ödül vermez. Köylerde işte karşıla muhtar, alkışla muhtar, koştur muhtar” dedi.

 

MUHTARLARIN ARDINDAN ESNAF KEFALET KOPERATİFİ ZİYARET EDİLDİ

Demokrat Partili yöneticiler ve adaylar, İnegöl Muhtarlar Derneği’nin ardından seçim çalışmaları kapsamında, İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş