Doğanspor Sümer Amatör aşkına

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Doğanspor’un deneyimli Antrenörü Ömer Bakay, Orhangazispor’u yenecek güçte olduklarını belirterek bu maçı kazanarak Süper Amatör Lig yolunda bir engeli daha geçmek istediklerini söyledi.

Yayınlama: 11.03.2016
391
A+
A-

Orhangazispor müsabakası için tüm hafta içi boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Bakay, “Biz iyi takım olduğumuzu, kolay maç kaybetmeyeceğimizi, bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağımızı hep söyledik. Mimar Sinan maçına hafta içi iyi hazırlandık. Rakibimizi daha önce izlemiştik, iyi etüt ettik, çok zor maç olmadı. Rakibe kalemizde bir tane pozisyon dahi vermedik desek yeri var. Maçta yüzde yüz 4-5 tane de gol pozisyonu var. Maç bizim için iyi geçti” dedi.

 

ORHANGAZİSPOR’U YENECEK GÜÇTEYİZ






Bakay, “Artık bundan sonraki maçlarımızı düşünüyoruz. Önümüzde Orhangazi maçı var. Orhangazispor’u daha önce takip edip izlemiştik. Notlarımızı da aldık. İnşallah Orhangazi maçını da kazanarak işi yüzde 80 tamamlamış olacağız. Son maçımız olan Soğukkuyu maçını da kazanarak şampiyonluğumuzu ilan edip Süper Amatör Kümeye yükselmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

DOĞANSPOR TARİHİNE GEÇECEĞİZ

Gruptan şampiyon çıkmaları halinde 2 yıl üst üste şampiyonluk görmüş olacaklarını belirten Bakay, “Doğanspor, tarihinde ilk defa Süper Amatör Küme’ye çıkmış olacak. Yönetim kurulumuzda geçen yıl yönetimde olan arkadaşlar da 2 yıl üst üstü şampiyonluk yaşamış olacaklar. Oyuncularımızın yüzde 70-80’i geçen seneki oyuncularımız. Onlarda bu takımı 2 kez üst üste şampiyon yapmış olacaklar. Bizim için son derece mutluluk verici. Hoca olarak daha ne isteyebiliriz ki” diye konuştu.

 

HER MAÇIMIZ FİNAL

Kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını belirten Bakay, “Bu maçı kaybedelim de önümüzdeki maça bakarız gibi bir ihtimal maalesef ki Play-Off maçlarında olmuyor.  Bu hafta kazanacaksınız, ondan sonra Soğukkuyu ile oynayacağınız maçı da kazanacaksınız ya da en kötü ihtimalle kalan maçlardan 4 puan çıkardığınız takdirde Süper Amatör Küme’ye çıkmış oluyoruz. Yenilme lüksümüz maalesef ki yok. Sezon içinde böyle şeyler olabiliyor. Bir maç kaybediyorsunuz sonrasında telafi ediyorsunuz, ama Play-Off’ta böyle bir telafi etme şansımız yok. Biz inanıyoruz, iyi de hazırlanıyoruz. Kalan 2 maçı da kazanacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 

TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

Bakay, “Doğanspor taraftarı Play-Off’a çıktığımızdan beri küçük bir kitle olsa da bizleri destekliyorlar. Fakat bizim daha çok taraftarımız olduğunu biliyoruz. Önceki yıllarda bizim çok taraftarımız olduğunu, bizleri ziyaret eden ağabeylerimiz, büyüklerimiz anlatıyorlar. Yoğun bir kitlenin bizi desteklediğini anlatıyorlar.  Şuana kadar o kitleyi yakalayamadık. Bundan sonraki 2 maça çok yoğun bir taraftar bekliyoruz, istiyoruz. Son maçımız olan Soğukkuyu maçı Yenişehir’de oynanacak. Taraftarlarımızın maça gidip gelmesi ile alakalı yönetimimizin yardımcı olacağını tahmin ediyorum. Yoğun bir taraftar kitlesini özellikle Soğukkuyu maçına bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş