“Doğru insanları desteklemişiz”

Seçimler öncesi AK Parti’ye destek vereceklerini açıklamasının ardından bazı çevrelerce eleştirilere maruz kalan İnegöl Ahıskalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Taş, seçim sonuçlarını değerlendirerek, “Bizim seçim öncesi destek vereceğimiz partiyi açıklamamızdan dolayı çok kişi rahatsız oldu. Çok kişi tepki gösterdi. Ama biz şimdi görüyoruz ki doğru hamleyi yağmışız, doğru insanları desteklemişiz ” dedi.

Yayınlama: 03.11.2015
535
A+
A-

Seçim sonuçlarını değerlendiren Mehmet Taş, AK Parti’nin zafere ulaşmasından son derece mutlu olduklarını ifade etti.

 

ÇOK ŞÜKÜR






Konu ile ilgili değerlendirmesinde Mehmet Taş, “AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinden ilk önce ülkemiz adına büyük bir mutluluk duyduk. Çünkü ülkemizde birlik ve beraberliğe ve istikrara ihtiyaç vardı. Bizim en büyük temennimiz zaten ülkemizin, vatanımızın üzerindeki sorunların çözülmesi, giderilmesi ile alakalıydı. Ve bizim sorunlarımız güçlü bir hükümet olduktan sonra zaten çözüleceğine inanıyorduk. Ama önceliğimiz ülkemizdeki sıkıntıların çözülmesinden yanaydı. Çok şükür Rabbime birlik ve beraberliğimizi sağlayacak, ülkemizin kalkınma hamlesine katkı sağlayacak bir sonuç elde edildi. Biz bundan çok büyük mutluluk duyduk. Zaten açık açık desteklememizdeki gaye buydu. Hem insanlarımızın sorunlarının çözüme kavuşması hem de ülkemizdeki 5 aydır yaşadığımız sıkıntıları için ülkemizin tek başına bir iktidara ihtiyacı vardı. AK Parti’ye ihtiyaç vardı. Çok şükür bu sağlandı. Dünden bu yana çok sevinçliyim, çok gururluyuz, önce ülkemiz adına sonra insanlarımız adına. Kurulacak olan hükümetimize şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

DOĞRU İNSANLARI DESTEKLEMİŞİZ

“Bursa’da bizim Efkan Ala gibi bir faktörümüz var” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Taş, “O bizim gururumuz, onurumuz olmuştur. Allah razı olsun kendisinden. Burada yapılan toplantılarda Ahıskalıları her zaman gururlandırdı. Bizim de kendisini desteklememiz gibi doğal bir şey olamazdı. Bizim seçim öncesi destek vereceğimiz partiyi açıklamamızdan dolayı çok kişi rahatsız oldu. Çok kişi tepki gösterdi. Ama biz şimdi görüyoruz ki doğru hamleyi yağmışız, doğru insanları desteklemişiz. Çünkü bunca insanın duasıyla gelindi” dedi.

 

5 AYDIR YAŞANAN SIKINTILARI İNSANLARIMIZI KAHRETMİŞTİ

Taş, “5 Aydır yaşanan sıkıntıları insanlarımızı kahretmişti. Terör belası iyice bunaltmıştı insanları. Şimdi diyorum ki hiç kimse bir laf konuşmasın. Bu insanlar AK Parti gelsin diye dua etmedi, doğru insanlar gelsin diye dua etti. Demek doğru insanlarda bunlarmış” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş