Doğugücü deplasmanda kazandı

Bursa Amatör küme 4.Grupta mücadele eden Doğugücüspor, grupta son sırada yer alan Akpınar İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup etti.

Yayınlama: 28.10.2015
572
A+
A-

Doğugücüspor Basın Sözcüsü Burhan Serbest maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “24. Dakikada Murat’ın golüyle önde geçtik. İlkyarıyı 1-0 önde kapadık. Maçın ikinci yarısında 47. dakikada şok bir gol yedik. Akabinde 75. dakikada oyuncumuz Ceyhun yere düşen rakip oyuncuya yardım etmek isterken, hakemin anlamsız kararı ile direk kırmızı kart ile oyun dışında bıraktı. 85. Dakikada rakip oyuncu 2. sarıda kırmızı kart görerek oyun dışında kalınca her iki takım sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Rakibe baskı kurduğumuz son dakikalarda, 88. dakikada 2. golümüzü attık ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Oyunun genelinde üstün oynadık. Hakem kötü bir yönetim sergilediği maçta, iki net golümüzü ofsayt ve faul gerekçesiyle vermedi. Hakem hatalarından biraz sıkıntımız var. Hakemlerin biraz daha esnek davranmasını ve adil bir yönetim sergilemesini istiyoruz. ” Dedi.

 

Burhan Serbest son olarak “Kendi saha ve seyircimiz önünde 4 Kasım Çarşamba günü saat 15:00’te Sanayi sahasında karşılaşacağımız Arabayatağı maçına İnegöllü futbol severleri bekliyoruz. Futbol severlere güzel futbol izlettireceğimize inanıyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş