Domaniçli gençlerden Aktaş’a ziyaret

İnegöl Domaniçliler Derneği Gençlik Kolları, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 07.03.2016
679
A+
A-

İnegöl Domaniçliler Derneği bünyesinde yeni oluşturulan gençlik kolları teşkilatının İnegöl gençliği için hazırladığı projeler ziyaret esnasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a sunuldu.

 

İnegöl Domaniçliler Derneği bünyesinde yeni oluşturulan gençlik kolları teşkilatı Başkan Aktaş’ı ziyaret ederek hem kendilerini tanıttı hem de projelerini anlattı.






 

Konuşmasına dernek üyelerine hoş geldiniz diyerek başlayan Başkan Alinur Aktaş, İnegöl Domaniçliler Derneği’nin kurulduğu günden beri İnegöl için güzel çalışmalar yaptığını vurguladı. Yeni oluşturulan gençlik kollarının da aynı sorumluluk bilinciyle hareket edeceğini belirten Aktaş; “İnegöl’de dinamik bir genç nüfus bulunuyor. Sivil toplum kuruluşlarımızın gençliğimizin eğitilmesinde, sosyalleştirilmesinde, milli ve manevi değerlerin benimsetilmesinde ve yapacağı tüm hayırlı projelerde bizlerde İnegöl Belediyesi olarak kendilerinin destekçileriyiz” dedi.

 

Aktaş devamında İnegöl Domaniçliler Derneği Gençlik Kollarına yapacakları projelerde başarılar diledi.

 

Başkan Alinur Aktaş’ın ardından söz alan İnegöl Domaniçliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Öner Okumuş ise; “İnegöl Domaniçliler Derneği Gençlik Kolları olarak ilk amacımız doğduğumuz toprakların kültürünü yaşatırken, doyduğumuz şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak ve İnegöl gençliği için faydalı olacak projeler ortaya koymaktır. Sağ olsun bu konuda da en büyük destekçimiz Sayın Başkanımız Alinur Aktaş. Bugün yeni oluşan gençlik kolları yönetimimizi kendilerine tanıtmak hem de projelerimizi anlatmak için kendilerini ziyaret ettik” dedi.

 

Gençlere yönelik yaptıkları ve yapacakları projelerden bahseden Okumuş, gençler için gezi programları düzenlediklerini, aile içi eğitimlerin başlayacağını bunun yanı sıra dernek bünyesinde bulunan folklor ekibini genişletmeyi planladıklarını ayrıca dernek bünyesinde var olan burs bütçesini genişletmeyi planladıklarını söyledi.

 

İnegöl Domaniçliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Öner Okumuş konuşmasının sonunda kendilerine maddi manevi destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a şükranlarını sunduğunu söyledi.

 

Konuşmaların ardından Gençlik Kolları Başkanı Öner Okumuş ziyaretin anısına Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş