Durak güven tazeledi

Alanyurtspor’da yapılan kongre sonrası, Hakan Durak yeniden başkanlığa seçildi.

Yayınlama: 29.06.2016
1.234
A+
A-

18 kişiden meydana gelen yönetimde görev dağılımı yapıldı.  Hakan Durak başkanlığında oluşan yönetimde; As Başkanlığa; Aziz Ülker, Semih Kavık, MuhasebeSorumluluğuna; Ufuk Dündar, İlker Acar, Futbol Şube Sorumluluğuna; Ertan Güven, Tesisler Sorumluluğuna; İbrahim Aksu, Samet Kavık, Federasyon Sorumluluğuna;Muhsin Kutlu, Basın Sözcülüğüne; Enes Yılmaz, Adem Değirmenci, Genel Kaptanlığa; Ertan Güven, Denetleme Kuruluna; İbrahim Yokuş Mehmet Yokuş, Gökhan Yılmaz, Altyapı Sorumluluğuna; Adem Çakıroğlu, Ali Bulaç, Genel Kaptanlığa ise Necati Gündoğdu getirildi.

 

GENÇ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK






Kongre sonrası konuşan Alanyurtspor Başkanı Hakan Durak; “İnegöl Alanyurt doğumluyum.28 yaşındayım.  Bu yörenin yerlisiyim. Bu yıl Alanyurtspor’da görev aldığım, aktif olarak hizmet ettiğim 5. senem olacak. Bu sene ile birlikte 2 senem kulüp başkanlığı olarak. Doğduğumuz ve büyüdüğümüz yer olması nedeniyle, ayrıca sporu sevdiğimiz için her zaman Alanyurtspor’un yanında olduk.  2 sene öncede Kulüp Başkanı olarak Alanyurtspor’a hizmet ettim. Şimdide sağ olsun yönetimdeki arkadaşlarım, kulüp üyelerimiz, bizi destekleyen eski yöneticilerimizin desteği ile yeniden bu göreve aday oldum, tek liste ile seçime girdiğimiz için yeniden başkan seçildim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

 

ALANYURTSPOR’U YALNIZ BIRAKMADIK

Alanyurtspor’da 2 sene önce başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Durak, “Aslında Alanyurtspor’un 20 senelik bir mazisi var. 16 sene sonra yakalamış olduğumuz bir şampiyonluk vardı. O zamanki yönetici abilerimiz, kimi arkadaşlarımız, bunlar zirvede bırakmak gibi bir cümlenin arkasında saklanıp Alanyurtspor’un 1.Kümeye çıktığı ilk senede yalnız bıraktılar. O zamanda son ana kadar beklemiştik belki birileri Alanyurtspor’a sahip çıkar diye, sahip çıkan olmadı. Son anda yine biz Alanyurtspor’u olduğu gibi yalnız bırakmadık, göreve geldik. Sağ olsun arkamızda olan birkaç tane sponsorumuz, birkaç tane eski yöneticilerimiz, Alanyurt’u seven birkaç kişi sayesinde etkili bir yönetim kurduk. O zaman devre arasında ikinci bir seçime gitmiştik, sadece kulüp başkanımız değişti ben tekrar görevdeydim. Ve o sene Play-Off’ta son maçta Süper Amatör’ü kaçırmıştık. Belki de Alanyurtspor’un layık olduğu yere getirecektik, ama nasip değilmiş. Son dakika son gol diyelim, çok büyük üzüntü yaşadık, ilk başkanlık kariyerim olarak güzel bir sezon geçirmiştik. Başarılı olduğumuza inanıyordum. Çünkü Kulüp tarihinde ilk defa süper amatöre yükselmek için Play-Off oynatmıştık. Umarım bu senede öyle olur.”

 

GÖREVE UZUN SÜRELİ TALİP OLDUK

“Genç arkadaşlarımızla oturup şunu konuştuk, dedik ki bu işler kahve köşelerinde veya sokak başlarında dedikodu ile gaza gelerek yapılacak işler değil. Çünkü 20 senelik bir tarihe sahip Alanyurtspor 1.Küme’de mücadele ediyor. Bana göre benim düşüncem ve amatör spor camiasının düşüncesi 30 bin nüfuslu bir Alanyurt halkı bulunduğu yeri hak etmiyor,  daha üst liglerde mücadele etmemiz gerekiyor. Sağda solda yapılan muhalefet ve çekiştirmeler ile Alanyurtspor hep geride kaldı. Aslında Alanyurtspor’u seviyorum cümlesinin arkasında saklanan o kadar çok insan varki. Alanyurtspor’a gerçekten zarar verdiler. Bunun farkında değildiler, biz arkadaşlarımızla bunu konuştuk, başarının bir kerede gelmeyeceğine karar verdik. Başarı için altyapının, tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunu görüştük. Genç yaşta olmama rağmen kulüpte aktif görev aldığım 5.senem. Edindiğim tecrübelerle başarıların buradan geleceğini düşünüyorum. Ve bu yola bu şekil çıktık. Uzun süreli bir yola çıktık. Alanyurtspor’umuz her zamanki gibi yalnız bırakıldı. Ama bizler bu Alanyurtspor’u yalnız bırakmadık. Bu sefer gerçekten iddialı olarak yola çıktık. Uzun süre bu görevde kalmak istiyoruz ve Alanyurtspor’u layık olduğu yere getirmek istiyoruz.”

 

HEDEFLERİ OLAN BİR KADRO KURACAĞIZ

“Alanyurtspor’un hedefinde her zaman liderlik vardır. Alanyurtspor bunun aksinde bir hedef kabul edemez. Bu seneki asıl hedefimiz budur. Fakat dediğimiz gibi istediğimiz yere gelemezsek üzülmeyeceğiz. Çünkü uzun periyotlu bir yola çıktık. Bu yolun başındayız. Gerçekten çok genç bir yönetime sahibiz. Bu yönetimin çıraklık dönemi diyebilirim.Allah’ın izni ile kalfalık ve ustalık diyerek en son Alanyurtspor’umuzu hak ettiği yere taşıyacağız. Dediğim gibi Alanyurtspor’un hedefinde her zaman şampiyonluk vardır, o yüzden şu anki futbolcu arayışlarımız, antrenör arayışlarımız hep bu doğrultudadır. Hep kariyeri olan, saygın insanlar ile çalışmak istiyoruz. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş