Düşünce Kulübü’nden istişare toplantısı

Bursa ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Düşünce Kulübü’nün ilk istişare toplantısı dün İnegöl’de gerçekleştirildi. Yenice’de bulunan Has Bahçe’de İnegöl Düşünce Kulübü’nün ev sahipliği

Yayınlama: 15.09.2014
924
A+
A-

Bursa merkez ve ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Düşünce Kulüpleri dün İnegöl’de bir araya geldi. Gerçekleştirilen istişare toplantısında teşkilatlanma çalışmaları süren ilçelerdeki çalışmaların biran önce tamamlanarak projelerin hayata geçirilmesi hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

TÜM ÇALIŞMAMIZ İNSANLIK ADINA






Gerçekleştirilen toplantıda bir açıklama yapan Bursa Düşünce Kulübü Başkanı Ercan Yakut şunları söyledi: Teşkilatlanma ve şubelerin kuruluş aşamalarını sürdürüyoruz. Yeni şube başkanlarımızla birlikte İnegöl’deki şubemizi ziyaret etmiş olduk. Hem de onların çalışmalarını dinlemiş olduk. Bundan sonra neler yapabileceğimiz, Genel Merkezin kongresine kadar Bursa’nın 17 şubesini kurma noktasında çalışmalarımızı konuştuk.  Tüm çalışmamız insanlık adına. Aslında bütün varlıklar adına çalışmamız gerekiyor. İnegöl Şube Başkanımızın misafirperverliğinden dolayı müteşekkiriz. Projelerinden dolayı müteşekkiriz. 12. Cumhurbaşkanımız seçildi. Kendisine başarılar diliyorum. İnsanlığa ve ülkemize hayırlı olsun. Bundan sonra siyasilerle, mülki amirlerle projelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Hiçbir mevki ve makam gözetmeden açık yüreklilikle sunacağız ve anlatacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

ÖNCELİĞİMİZ UYUŞTURUCU VE MADDE BAĞIMLILIĞI

Programa ev sahipliği yapan İnegöl Düşünce Kulübü Başkanı Oktay Arda ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bursa Düşünce Kulübümüzün İnegöl şubesi olarak çalışmaya devam etmekteyiz.  Genel Merkezimizin bünyesinde her ay bir ilçede istişare toplantıları yapılacak. Bunun ilk uygulaması İnegöl’de yapıldı. İnegöl’de ilk istişare toplantısına ev sahipliği yaptığımız için mutlu olduk. Burada önemli konulara değindik. İnegöl’de öncelik olarak uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili projemizi Genel Merkezimizle paylaştık. Mülki amirlerimizden ve siyasilerden beklediğimiz desteğin bir benzerini de Genel Merkezimizden ve ilçedeki şubelerimizden de istedik. Bundan sonra diğer ilçelerde de toplantılar olacak. Onlara da katılacak. İstişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını istiyorum.

 

Arda, konuşmasının ardından Bursa Düşünce Kulübü Başkanı Ercan Yakut’a İnegöl motifli plaket takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş