Duyarlı vatandaştan Emniyet Ekiplerine baklava

Son günlerde artan terör olayları nedeni ile Emniyet Ekiplerince 24 saatlik uygulamalar devam ediyor. Geçtiğimiz gün Uygulama sırasında Emniyet Ekipleri’ni ziyaret eden vatandaş, beraberinde getirdiği baklavayı polislere ikram etti.

Yayınlama: 23.03.2016
386
A+
A-

Ülke genelinde son günlerde artan terör olayları sonra İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Bursa – Ankara karayolu İnegöl girişinde 24 saat uygulaması ile nöbet tutarak asayiş uygulaması gerçekleştiriyor.

 

24 saat nöbet esaslı çalışarak ilçe halkının can güvenliğini sağlamak için soğuğa aldırış etmeden görevlerini icra eden Emniyet Mensuplarına moral vermek için İnegöllü esnaf İsmail Çelik baklava ikramında bulundu.






 

EMNİYET MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşların can ve mal güvenliklerini sağlamak için gece gündüz çalışan emniyet mensuplarına moral vermek için baklava ikramında bulunduğunu ifade eden İsmail Çelik “Son günlerde artan terör olaylarından dolayı emniyet mensubu ekiplerimize görev yaptıkları yerlerde tatlı ikram ettik. Allah onlara kolaylıklar versin. Ülkemizde yaşanan olayları tasvip etmiyoruz. İnegöl halkı olarak, İnegöl esnafı olarak bizde onlara yardımcı olmak için uygulama alanına gelerek arkadaşlara tatlı ikram ettik” dedi.

 

Emniyet ekipleri ise baklava ikramından dolayı Çelik’e teşekkür etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş