Ekin TV’de İnegöl ve Posof tanıtıldı

İnegöl Posoflular Derneği, Ekin TV’de katıldıkları canlı yayın programında İnegöl’ün ve Posof’un tanıtımını yaptılar. Belediye Başkanı Alinur Aktaş da programa telefon bağlantısıyla katılarak İnegöl hakkında bilgiler verdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.02.2015
1.183
A+
A-

 

İnegöl Posoflular Derneği, geçtiğimiz Cuma akşamı saat 22.00’da Ekin TV’de Posof’un tanıtımı için gerçekleştirilen canlı yayına katıldılar.

 






İnegöl Posoflular Derneği yönetimi ve üyeleri olmak üzere İnegöl’den 2 otobüs vatandaş programa katılım gösterdi.

 

İnegöl Posoflular Derneği önünden hareket eden otobüsler önce Eyüp Sultan’da yatsı namazı kıldılar ardından da canlı yayın programının gerçekleştiği Bakırköy Emin TV adresine giderek hem Posof’un hem de İnegöl’ün tanıtımını gerçekleştirdiler.

 

İNEGÖL’ÜN TANITIMI ADINA

Canlı yayına; Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, İnegöl Posoflular Derneği Başkanı Yurdaer Murat Ekici, İstanbul, Gebze ve Kocaeli Dernek Başkanları katılım gösterirken İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise telefon bağlantısı ile katılım sağladı. Servet Şahin ve Meryem Kızılırmak’ın sunduğu programın konuk sanatçısı Mehmet Akbulut oldu. İnegöl ve Posof’un kültürlerinin tanıtımı adına yapılan organizasyon büyük ilgi gördü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş