Elit Anadolu’dan Aktaş’a ziyaret

Elit Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hulusi Gümüş ve okul yönetimi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 04.12.2015
483
A+
A-

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Hulusi Gümüş; “Geçtiğimiz ay Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş okulumuzu ziyarete gelmişlerdi. Bizde bugün kendilerine iade-i ziyarette bulunmak istedik. Elit Anadolu Lisesi olarak okulumuzun inşaatından açılışına kadar geçen sürede Başkanımızın ve İnegöl Belediyesinin birimlerinin çok büyük emeklerini ve yardımlarını gördük. Başkanımıza gerçekten bu konuda bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasına Elit Anadolu Lisesi Müdürü ve yöneticilerine hoş geldiniz diyerek başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bildiğiniz gibi 2015-2016 eğitim öğretim dönemi yaklaşık iki ay önce başladı. Bu noktada devlet okullarımız faaliyet gösterirken, bir taraftan da Milli Eğitim Bakanlığı’nın almış olduğu yeni kararlar ile birlikte yeni oluşturulan özel okullarımız da faaliyet vermeye başladılar. Eğitim kalitesinin yükselmesi adına bu kurumların hepsinin şehrimiz için birer kazanç olduğunu düşünmekteyim” dedi.

 

Aktaş devamında; “Geçen ay encümen üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettiğimiz Elit Anadolu Lisesi İnegöl’ümüzdeki önemli okullar arasında yerini almaya başladı. İnşallah yakın zamanda hem eğitsel başarıları ile hem de beraberinde farklı aktiviteleriyle okulumuzun adını daha da fazla duyacağız. Bu noktada çok tecrübeli bir eğitimci olan Hulusi Gümüş hocamıza, okuldaki yönetici arkadaşlar ile öğretmenlerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bugün gerçekleştirilen ziyarette ilçemizdeki eğitim ve okullarımızın durumu ile alakalı genel anlamda istişare yaptık. Kendilerine ziyaretimize geldikleri için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş