Emniyetten Romanlara destek

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit ve yönetim kurulu üyeleri dün Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 12.11.2015
520
A+
A-

Ziyarette İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, uyuşturucu alışkanlığını bıraktırma ve eğitimsizliğin önüne geçilmesi konusunda destek istedi. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, uyuşturucu alışkanlığının önlenmesi ve uyuşturucudan kurtulma yolları ile alakalı seminerler konusunda destek vereceklerini ifade etti.

 

Basına kapalı geçen ziyaretin ardından açıklama yapan İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, “Toplumumuzun bazı sıkıntılarından bahsettik. Uyuşturucudan tutun, işsizlik, eğitimsizlik gibi konular üzerinde konuştuk. Emniyet Müdürümüz de bazı kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak, eğitim ve işsizlik konularında destek vereceğini ifade etti. Bu konularla alakalı çalışacağımızı birlikte hareket edeceğimizi ifade etti. Bizler roman vatandaşlarımız için değil tüm İnegöl’ün vatandaşları için bir eylem planı hazırlanacak. Projemiz var. bütün gençliğe yönelik bir sempozyum şeklinde bir çalışma hazırlayacağız. Biz taşın altına değil kayanın altına vücudumuzu koyduk. Bu şekilde yola çıktık. Bu kervanda çok güzel şeyler olacak. Büyüklerimizin duası, birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Bu vatan hepimizin.” Dedi.






 

BU VATANI TERK ETMEYİZ

Türkiye’de 6 milyona yakın roman vatandaşın yaşadığını belirten, “Bizim gayemiz Türkiye Cumhuriyetini bırakıp herkes gitse de roman milleti asla bırakmaz. canını, malını, kanının son damlasına kadar harcayacağını, bir santim bile toprağımızı kimseye vermeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz.” Diye konuştu.

 

UYUSTURUCU SEMİNERİ

Uyuşturucu alışkanlıklarından vazgeçilmesi konusunda da destek istediklerini aktaran   “Uyuşturucunun zararları ve uyuşturucu alışkanlığından kurtulunması noktasında eğitim seminerleri verileceğini ifade etti. Çok güzel bir toplantı oldu. Emniyet teşkilatımızın ve müdürümüzün İnegöl’e değer kattığını biliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş