Eriyen kar sele dönüştü

İnegöl’de dün sabah saatlerinde hava sıcaklığının 10 dereceyi bulması ile erimeye başlayan kar, Yeniceköy Mahallesi’nde, dere ve lagarların taşmasına neden oldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 13.01.2015
729
A+
A-

Uzun bir zaman sonra ilk defa kar yağışını bu kadar etkili olduğu ilçemizde, karların erimesi ile dere ve lagarlarda taşmalar meydana geldi.

 

ERİMEYLE DERE VE LAGARLAR TAŞTI






Yoğun kar yağışı nedeni ile ilçemizde büyük sıkıntılar yaşanırken, yapılan çalışmaların ardından sorunlar bir nebze de olsa giderilmeye çalışılmış ve hayat normale dönmüştü. Geçtiğimiz gün artan hava sıcaklığı nedeni ile eriyen kar, Yeniceköy Mahallesi’nde dere ve lagarların taşmasına neden oldu.

Vatandaşların İnegöl Belediye Ekiplerine haber vermelerinin ardından ekipler belirtilen noktalarda çalışmalar yaparken, sonrasında karın tekrar etkili yağması ile sıkıntılar azaldı.

 

ERİME DEVAM EDECEK

Önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının tekrar artması ile kar erimesi devam edece. Yetkililer özellikle bu konu hakkında vatandaşı uyarırken, diğer yandan ise önlem alma çalışmaları yapıyor. Eriyen karların herhangi bir şekilde can veya mal kaybının olmaması için vatandaşlar uyarlıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş