Erzurumlular’dan emniyet kemeri eğitimi

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenlenen programla emniyet kemerinin önemini kapsayan eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 29.12.2014
742
A+
A-

Yapılan toplantıların bilgilendirme amaçlı olduğunu belirten Dernek Başkanı Fatih Öztürk, ilerleyen haftalarda başka konularda da eğitim toplantılarının olacağını ifade etti.

 

EĞİTİCİ TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Erzurumlular Derneği Başkanı Fatih Öztürk, “Her hafta sonu Cumartesi günleri yapmış olduğumuz eğitim, bilinçlendirme, bilgilendirme toplantılarından birini daha icra ediyoruz. Bugünkü konumuz trafikte emniyet kemeri kullanmanın faydaları. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bir konuğumuz var. Konu ile ilgili hemşerilerimize bilgiler veriyor. Konu ile ilgili slayt gösterilerini bizimle paylaşarak, nelerde neler yapmamız gerektiğini bizlere aktarıyor. Daha sonra ise soru cevap olarak toplantımız devam ediyor. Elimizden geldiği kadar eğitici toplantılarımız devam edecek. Bizler bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sonraki haftalarda daha değişik konularda da eğitimlerimiz olacak. Ben katılan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Diğer hemşerilerimizi de bu toplantılarımıza davet ediyorum. Burada toplanmamızın amacı bilgi edinme ve değişik konularda uzmanlardan eğitim almaktır. Ben tekrar katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş