Esnaf isyan etti

Çınarlar Altı Çay Bahçesi’nden Nuri Doğrul Caddesine çıkan aralığın başında dün BUSKİ ekiplerince yapılan onarım çalışmaları çarşı esnafını adeta isyan ettirdi.

Yayınlama: 02.10.2014
786
A+
A-

Kurban Bayramı öncesinde alışveriş nedeniyle hareketlenen çarşıda dün BUSKİ ekiplerince yapılan onarım çalışması çevrede işyeri bulunan esnafı öfkelendirdi.

 

1,5 AY ÖNCE İHBAR EDİLDİ






Ankara Caddesi ile Letafet Sokak’ın kesişiminde meydana gelen su sızıntısını yaklaşık 1,5 ay önce bildirdiklerini iddia eden bölge esnafı, BUSKİ’nin çok geç müdahalede bulunduğunu söylediler.

 

ZAMANINDA MÜDAHALE OLMAYINCA MAĞDUR OLUYORUZ

Bayram arifesinde işlerin en yoğun olduğu günlerde böyle bir çalışmanın yapılmasının işlerini olumsuz manada etkilediğini ifade eden esnaflar, BUSKİ’nin yapılan ihbarlara zamanında müdahale edememesi nedeniyle mağdur durumda kaldıklarını dile getirdiler.

 

SEMT PAZARLARI SATIŞLARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Öte yandan çarşı esnafı, AVM’den sonra bide pazarın olmadığı günlerde bile pazarların kurulması kendilerini olumsuz etkilediğini ifade ettiler. Sarraflar Çarşısı ve cadde üzerindeki esnaf, yetkililerden bununla alakalı güzel haber beklediklerini ve kendilerinin de düşünülmesi gerektiğini ifade ettiler.

 

BAYRAMA AZ KALDI AMA MÜŞTERİ YOK

Cadde üzerinde satış yapan esnaf ise, eskiden bayrama birkaç gün kala buralarda adım atacak yer bulamadıklarını ifade ederek, şimdi ise cadde üzerinde bulunan esnafın neredeyse satış yapamadığını ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş