Eylem öyle değil böyle olur!

Geçtiğimiz günlerde katledilen Özgecan için yurdumuzun birçok yerinde yürüyüş yapılarak eylemler gerçekleştirilirken, İMYO’lu öğrencilerde İshakpaşa Camiinde bir program gerçekleştirerek, yürümek yerine Kuran okuyup, Özgecan için dua edecekler.

Yayınlama: 27.02.2015
773
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Mersin’de katledilen Özgecan için yurt genelinde eylemler yapılırken, en güzel şekli İnegöl’den geldi.

 

YÜRÜMÜYOR, DUA EDİYORLAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İşletme Yönetimi Bölümü Başkanı Yusuf Cırık, “Üniversiteli arkadaşlarımız ile birlikte Özgecan işçin farkındalık oluşturmak istedik. Bu nedenle de arkadaşlarımız yürüyüş ve buna benzer gibi şeyler yapmak istediklerini söylediler. Aslında yürüyünce de bir şey olmuyor. Allah içi bir şey yapmak önemli… Bu nedenle bizler de aramızda karar alıp, Müftülüğe gittik. Sonra oradan bizi İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş hocamıza yönlendirdiler. Bizde gidip hocamız ile görüştük. Ve bize çok güzel bir düşünce olduğunu belirtti” dedi.

 

1 MART SAAT 19.30

Cırık sözlerini şu ifadelerle tamamladı: Farkındalık oluşturmak ve yürüyerek değil de Özgecan için gerçekten birşeyler yapmak için yapacağımız gece 1 Mart günü icra edilecek. 1 Mart Akşamı saat 19.30’dan sonra icara edilecek programımız. Bayan ve erkeklerin yerleri ayrı olacak. Biz hem üniversiteli arkadaşlarımızı hem de İnegöllü vatandaşlarımızı bu programa davet ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş