Faturalarını ödediler ama…

Sinanbey Mahallesi Murat Caddesinde faaliyet gösteren Fatura Ödeme Noktası tahsilât yaptığı faturaların bedelini kurum ve kuruluşlara ödemediği için vatandaşların abonelikleri kesildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 13.02.2015
606
A+
A-

Elektrik, Doğalgaz ve benzeri faturalarının ödenmediği için abonelikleri iptal edilen vatandaşlar, ödeme noktasından şikâyetçi oldu.

 

ELEKTRİK ABONELİKLERİ İPTAL EDİLDİ






Edinilen bilgilere göre yaklaşık bir hafta önce Elektrik, Doğalgaz, telefon, İnternet, Elektrik abonelikleri iptal edildiğini öğrenen vatandaşlar, ödeme yaptıkları Murat caddesinde faaliyet gösteren Online Ödeme Noktası’na giderek sorgulamak istediler. Ödeme noktasına gelen vatandaşlar, işyerinin kapalı olduğunu görünce daha da sinirlendiler.

 

300’ÜN ÜZERİNDE MAĞDUR

Mağdur olduklarını ifade eden bazı vatandaşlar İnegöl Emniyetine başvurarak şikayetçi oldular. 300’ün üzerinde mağduriyetin olduğunu öğrenen Emniyet ekipleri, aldıkları şikayeti savcılığa bildirdi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan işyeri sahibi Aynur G. hakkında şikâyetlerin artmasıyla duruma savcılık el koydu.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Serbest bırakılan işyeri hakkında dava açıldığı bildirildi.

 

ÖDEDİĞİM FATURALAR YÜZÜNDEN SORUN YAŞIYORUM

Mağdur olduğunu ifade eden İsmail Gök, “Bir ay önce ödediğim faturalar yüzünden sorun yaşadım. Ödeme noktasına geldim de ise kapalı olduğunu gördüm. Faturamın geri ödenmesini istiyorum. Mağdur oldum. Şikâyetçiyim” dedi.

 

ŞİKÂYETÇİ OLACAĞIM

Aykut Yeni ise, elektriklerinin kesildiği ifade ederek, “Aboneliklerim iptal olunca ödeme yaptığım merkeze geldim ve kapalı olduğunu gördüm. İşyeri sahibi ile görüştüm, kısa zaman içerisinde ödeme yapacağını söyledi fakat hala ödeme yapılmadı. Şikâyetçi olacağım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş