Federasyon ceza yağdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu İnegölsporlu futbolcu Raif Demir’e de 3 maç 3 bin TL ceza verdi. Federasyon ayrıca Tarsus müsabakasında bir taraftarın sahaya su şişesi atması nedeni ile İnegölspor’a 5 bin TL ceza verdi.

Yayınlama: 23.01.2016
463
A+
A-

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen 7 kulübün ulusal lisans taleplerinin reddedildi ve takımlara puan silme cezası verildi. Ceza alan kulüplerden Samsunspor ve Denizlispor PTT 1. Lig’de mücadele ederken geri kalan takımlar Spor Toto 2. Lig’de mücadele ediyorlar. Talimatlar gereği bu kulüplerden 3 puan silinecek. Kulüplerin, TFF Tahkim Kurulu’na itiraz yapma hakları bulunuyor. Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor AŞ, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu ceza alan kulüpler oldular.

 

TAKIM İNEGÖLSPOR GRUBUNDA






İnegölspor’un mücadele ettiği Kırmızı Grupta yer alan Ankaragücü, Tarsus İdman Yurdu, Bucaspor takımları silinen puanları sonrası Ankaragücü 31, Bucaspor 13 , Tarsus İdman Yurdu 13 puana gerilediler.

 

RAİF’E 3 MAÇ CEZA

İnegölspor’un Tarsus İdman Yurdu ile 0-0 berabere kaldığı maçta kırmızı kart gören Raif’in de cezası belli oldu. Raif’e, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç ceza ve 3 bin lira para cezası verildi.

 

KULÜBE 5 BİN TL CEZA

İnegölspor’un son oynadığı lig maçında bir taraftarın saha kenarındaki emniyet memuruna attığı su şişesi nedeni ile kulüp 5 bin TL para cezasına çarptırıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş