Filede Brezilyalı transfer

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor Brezilyalı oyuncu Ashley Nemer ile anlaşmaya vardı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 18.12.2014
732
A+
A-

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor ligin ilk yarısının sona ermesine 1 hafta kala ilk transferini gerçekleştirdi. Temsilcimiz bir dönem Türkiye’de Galatasaray forması giyen Ashley de Menezes Tanios Nemer ile anlaşmaya vardı.

 

KARİYERİNDE BAŞARILAR VAR






Ligin 2. yarısından itibaren İnegöl Belediyesi forması giyecek olan Nemer, 26 Kasım 1980 Brezilya doğumlu. 1.93 boyunda ve 85 kilo ağırlığındaki Nemer smaçör olarak görev yapıyor. Nemer  formasını giydiği Romanya’nın Tomis Constanta takımıyla, Challenge Cup’da üçüncülük yaşamıştı. İzmir’de oynanan ve ülkemizden Arkasspor’un şampiyonluğa ulaştığı Challenge Cup dörtlü finalinde Nemer ayrıca turnuvanın en skorer oyuncusu olmuştu. Tomis Constanta ile 2 kez Romanya şampiyonluğu yaşayan Ashley Nemer, 2004-2007 yılları arasında formasını giydiği Almanya’nın Friedrischafen takımıyla da 3 kez Almanya şampiyonluğu yaşadı, bir kez de Şampiyonlar Ligi finaline çıktı.

 

AKTAŞ AÇIKLADI

Ashley Nemer ile anlaştıklarını duyuran Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Nemer’in ligin 2. yarısından itibaren Belediyespor forması giyeceğini söyledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş