GAZETECİLER BOWLİNG’DE YARIŞTI

İnegöl Alışveriş Merkezi Gazetecileri yine unutmadı. 10 Ocak çalışan gazetecilere özel her yıl düzenlenen Gazeteciler Arası Bowling Turnuvası’nın bu kez 5.’si düzenlendi. Heyecanlı turnuvada İnegöl’ün değerli gazetecileri hem eğlendi hem de yarıştılar.

Yayınlama: 13.01.2017
710
A+
A-

İnegöl’ün alışveriş ve yaşam merkezi İnegöl AVM açıldığı günden bu yana etkinlikleri hediye kampanyaları, zengin marka karması, özel günlerdeki aktiviteleri en iyi hizmeti sağlamaya devam ediyor.

 

İnegöl AVM her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Gazeteciler gününü geleneksel hale gelen Bowling Turnuvası ile kutladı. 12 Ocak Perşembe akşamı, yenilenen konsepti ile Eğlenjoy mağazasında gerçekleştirildi. Turnuvada gazeteciler hem kendi aralarında yarıştılar hem de kurumlarını yarıştırdılar.






 

Gazeteciler arasında hem tatlı bir rekabet hemde eğlence vardı. Keyifli saatlere ev sahipliği yapan İnegöl AVM turnuva sonucunda 1. 2. ve 3. olan gruba kupalarını ve hediyelerini takdim etti. Her yıl olduğı gibi bu yıl da neşeli ve keyifli dakikaların yaşandığı turnuvadan güzel hatıralar kaldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş