Gazeteciler Has Bahçe’de buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde İnegöl’deki yerel medya mensupları Yenice Has Bahçe tarafından ağırlandı. Yemeğe Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da katıldı.

Yayınlama: 12.01.2015
653
A+
A-

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yenice Has Bahçe sahibi Erhan Akgün, İnegöl’deki yerel gazete, TV ve internet sitesi yönetici ve muhabirlerini akşam yemeğinde ağırladı. Yemekte Grup Nağme Türk Sanat Müziği eserlerini gazetecilerle birlikte seslendirdi.

 

MÜDÜR KAPLAN ŞİİRLERİYLE RENK KATTI






Yemeğe katılarak gazetecilere sürpriz yapan Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, gazeteciler adına meslekteki en eski isim Hasan Avcıbaş’a çiçek takdim etti. Kaplan okuduğu şiirler ve seslendirdiği türküyle geceye renk kattı. Yemeğin sonunda K Parti’nin Bursa kongresinden dönen Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel de programa katıldı.

 

AKTAŞ GAZETECİLERİ KIRMADI

Başkan Aktaş, gazetecileri kırmayarak şarkılar da seslendirdi. Aktaş, yaptığı konuşmada tüm gazetecilerin günü kutladı ve gazetecilere hediye takdiminde bulundu. Gece toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Programa Okur Gazetesi’nden Önder Duran, Genç Gazete’den Cem Taşkıner, Ersoy İşitmez, AA muhabiri Şaban Kılıçcı, Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, Yıldırım Gazetesinden Erhan Bilican, Yavuz Yılmaz, Nevzat Kahveci, İnegöl Online sitesinden Âdem Demir ve Hasan Avcıbaş, Kanal 16’dan Ahmet Osman Halis, Haber Yorum Gazetesi’nden Onurhan Bayraktar, Manşet Gazetesi’nden Şaban Korkmaz ve Pelin Ergin ile İnegöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Bayhan da katıldı.  

 

Program sonunda gazeteciler, Yenice Has Bahçe sahibi Erhan Akgün’e akşam yemeği için teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş