Gazilerimiz Kıbrıs yolunda

Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılan ve gazi olan 35 İnegöllü gazimiz İnegöl Belediyesinin düzenlediği gezi çerçevesinde 40 yıl aradan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne dün gece saat 01.00 itibari ile uğurlandı.

Yayınlama: 13.05.2015
615
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, gezinin tamamında gazilere eşlik edecek.

 

40 YIL ARADAN SONRA KIBRIS’A GİDİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Turgay Yel; “İnegöl Belediyesi olarak birçok alanda gerçekleştirdiğimiz sosyal faaliyetlerimizden birini daha bu gece gerçekleştiriyoruz. İnegöl’deki 35 kişilik Kıbrıs gazilerimizle bir arada inşallah 40 yıl aradan sonra Kıbrıs’a gidiyoruz” dedi.

 

PERŞEMBE GECESİ İNŞALLAH İNEGÖL’E GERİ DÖNECEĞİZ

Gazilerin yıllar sonra Kıbrıs’a gidecek olmalarının mutluluğunu ve heyecanını paylaştığını belirten Yel; “Nasip olursa Sabiha Göçmen Hava Havalimanından, Kıbrıs Ercan Havalimanına uçacağız. Bende gazilerimizle birlikte olacağım ve bununla birlikte üç günlük bir Kıbrıs gezimiz olacak. Perşembe gecesi inşallah İnegöl’e geri döneceğiz”

 

O ATMOSFERİ SOLUYUP, O MANEVİ DUYGUYU TADACAKLAR

“Aynı saatlerde İnegöl Belediyesinin Çanakkale savaşlarının 100. Yılı münasebetiyle düzenlediği “2015 Öğrenci Şühedayla Buluşuyor” organizasyonuna katılan öğrencileri de uğurlayan Yel; “İnegöl gençliği Çanakkale’ye giderek o atmosferi soluyup, o manevi duyguyu tadacaklar” dedi.

 

Son olarak gaziler böyle bir fırsatı kendilerine sunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkürlerini ileterek Kıbrıs’a doğru hareket ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş