Genel Sekreter Yaşardan Çataka Ziyaret

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, Çatak Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Kaymakam Hacı Asım Akgül’ü ziyaret etti.

Yayınlama: 02.02.2017
1.081
A+
A-

Van Büyükşehir Belediyesinin Çatak’ta gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye gelen Mehmet Yaşar, ilk olarak Çatak Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yaşar, Çatak’ta yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye geldiğini belirterek, “Her zaman söylediğimiz gibi aynı alana hizmet eden iki kurumuz. Bu nedenle istişare halinde çalışmalar üretmek çok önemli. Hepimizin bildiği gibi birlikten kuvvet doğar. 980 milyonluk borca rağmen halka hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Ziyaretin ardından VASKİ ve itfaiye birimlerini de gezen Yaşar, ilgililerden bilgi aldı. Çatak Belediyesinin son zamanlar üzerinde durduğu projeler arasında yer alan park projesiyle ilgili de bilgi alan Yaşar, park alanlarını inceledi.

Genel Sekreter Mehmet Yaşar’a AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Azat Gültepe de eşlik etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş