Halilova’dan Ülkücülere ziyaret

Önceki gün Hocalı Soykırımı konusunda vereceği konferans için İnegöl’e gelen Prof. Dr. Hanım Halilova, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 04.03.2016
546
A+
A-

Hocalı Soykırımı ile ilgili İnegöllü gençlere yönelik olarak bir konferans vermek üzere ilçemize gelen Prof. Dr. Hanım Halilova, programın ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Halilova, ziyaretin sonunda ülkücü gençlerle hatıra fotoğrafları çektirmeyi de unutmadı.

 

TARİHİNİ KENDİ ELLERİYLE YAZACAK BİR GENÇLİK






Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim, “Bilindiği üzere 1992 yılı 25 Şubat’ı 26 Şubat’a bağlayan gece Hocalı’da Ermeniler tarafından kadın, çoluk-çocuk ve ihtiyar demeden yapılan katliamda bunun bir insanlık suçu olduğunu Ülkü Ocakları olarak bizler her platformda haykırıyoruz. Uludağ Üniversitesi İnegöl işletme Fakültesi Milli Düşünce ve Araştırma Topluluğunda bulunan kardeşlerimiz bu konuda program yapmak istediklerini konuşmacı olarak da Dr. Hanım Halilova hanımefendiyi davet etmek istediklerini duyduğumda şahsım adına gurur duydum. Öğrenci kardeşlerimize ve topluluk başkanımız Yavuz Selim Günaydın’a bu onurlu davranışından dolayı tebrik ederim. Görüyoruz ki bilinçli yetişen gençlik kendini her geçen gün geliştiriyor ve geleceğe hazırlıyor. İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak her söylemimizde gençliğin yanında olacağımızı dile getiriyoruz. İnegöl’e, bu güzel ilçemize gelerek bu önemli bilgileri bizlere aktaran Dr. Hanım Halilova hanımefendiye teşekkür ediyorum. Tekrar vurgulamak isterim ki gençlik bizim geleceğimizdir. İnegöl Ülkü Ocakları üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmak için çalışmalarını arttıracaktır. Sizlere küçük bir not olarak söylemek isterim ki; tarihini bilmeyen gençlik değil, unutulmaya yüz tuttuğunda dahi tarihini kendi elleriyle yazacak bir gençlik için her zaman el ele diyerek sözümü noktalıyorum. Bu vesile ile bu programda emeği geçen arkadaşlara, katılım gösteren tüm İnegöl halkına ve ocağımıza bizzat gelerek bizleri ziyaret eden Prof.Dr. Hanım Halilova’ya şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş