Hasan Toktaş 5. sırada

Milliyetçi Hareket Partisi, 1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi listelerini açıkladı. MHP Bursa Milletvekili adayı Hasan Toktaş, kendisine listede 5. sırada yer buldu.

Yayınlama: 19.09.2015
641
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi, 1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP’yi temsil edecek milletvekili adayları listesini açıkladı. Önceki seçimde 5. sırada yer alan fakat sonrasında geçirdiği rahatsızlıktan dolayı erken seçime katılmama kararı alan Fikret Fidan’ın ardından Hasan Toktaş, İnegöl’ü temsil eden tek aday kaldı. 7 Haziran seçimlerinde 6. sırada yer alan Hasan Toktaş, Fidan’ın çekilişi sonucunda listede 5. sıraya yükseldi.

 

ÖNEMLİ OLAN ÜLKENİN MEVCUT YAPISIDIR






Listelerin açıklanmasının ardından bazı açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “Bugün listeler açıklandı. Genel Merkezimizin yaptığı çalışma sonucunda aşağı yukarı 7 Haziran seçimlerinin benzeri bir liste ortaya çıktı. Biz de İnegöl İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önemli olan listelerde kimin nerede olduğu değil ülkenin mevcut yapısıdır. Onun için biz de ilçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görev dolayısı ile daha çok çalışacağız, mücadelemizi edeceğiz. En önemli temennimiz 1 Kasım seçimlerinin hayırlı ve uğurlu olmasıdır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Şuanda az da olsa çalışmalar devam ediyor. İlin koordine edeceği bir çalışma sistemi ile seçim startını vereceğiz” dedi.

 

MHP SÖYLEMLERİNDE HAKLI ÇIKTI

MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş ise, “Listeler bugün Genel Merkezimiz tarafından açıklandı. Milliyetçi Hareket’in başarısı için elimizden geleni yapacağız. Ülkemizin de buna ihtiyacı var. Şartlar ortada, Milliyetçi Hareket Partisi’nin haklılığı da ortada… MHP bütün söylediklerinde haklı çıktı. Sadece İnegöl’de değil Bursa genelinde yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Şuan planlama aşamasındayız, önümüzdeki günlerde de çalışmalarımıza sahada yoğunlaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

MHP BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ

1 İsmet Büyükataman, 2 Kadir Koçdemir, 3 Tevfik Topçu, 4 Fevzi Zırhlıoğlu, 5 Hasan Toktaş, 6 Ali Hayri Ozan, 7 Mehmet Ali Adak, 8 Gülten Kavut Sürücü, 9 Hatice Deniz, 10 Timur Özdemir, 11 Sibel Özbudak, 12 Sinan Bozkurt, 13 Engin Er, 14 Yusuf Güney, 15 İnanç Bilgi Çakın, 16 Mehmet Yılmaz, 17 Muhammed Cihangir Kalkancı, 18 Altan Özakın



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş