HASTANE ETKİNLİKLERİ START ALIYOR

İnegöl Devlet Hastanesi 110. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri 5-10 Nisan tarihleri arasında start alacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Dr Hayrettin Göçmen, yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi vererek, İnegöl halkını etkinliklere davet etti.

Yayınlama: 29.03.2016
499
A+
A-

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Yapılacak olan etkinlikler arasında Türkiye’de bulunan hastaneler arasında bir ilkin de gerçekleştirileceğini ifade eden Hayrettin Göçmen, “Türkiye´de ilk olan hastane müzemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Sonrasında fotoğraf yarışması ödül törenlerimiz olacak” dedi.

 






ZAMAN KAPSÜLÜ UYGULAMASI

Göçmen zaman kapsülü sandık kapatma törenini gerçekleştireceklerini belirterek, “25 Yıl sonra açılmak üzere herkesin duygularını, düşüncelerini 25 yıl sonraya aktarmak istedikleri materyalleri koyacağı, bir zaman kapsülü uygulaması olacak” dedi.

 

HAYRETETTİM HASTANESİ BOMBA 2

Göçmen, tamamıyla hastane personelinin görev alacağı; Hayretettim Hastanesi Bomba 2 tiyatro oyununu İnegöllü vatandaşlarla buluşturacaklarını ifade etti.

 

————————————————————————————————————————

 

İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Dr Hayrettin Göçmen, bir basın toplantısı gerçekleştirerek, 110. yıl kutlamaları etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Göçmen, yapılacak olan etkinliklere İnegöllü vatandaşları davet etti.

 

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Devlet Hastanesi CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen, “1906 yılında kurulan İnegöl Devlet Hastanesinin 110´ncu kuruluş yıldönümünü anlamlı etkinliklerle kutlamak istedik. Bu bağlamda 4-5 aylık çalışmalarımız mevcut. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta içerisinde Salı günü başlayan ve Pazar günü sona eren bir kutlama haftamız olacak. Bu hafta ile ilgili bilgilendirmek istedik sizleri. Bu hafta bağlamında önümüzdeki hafta Salı günü saat 10.30’da, hastanemizin müze alanında,  Türkiye´de ilk olan hastane müzemizin açılışını gerçekleştireceğiz beraber. Sonrasında fotoğraf yarışması ödül törenlerimiz olacak” dedi.

 

ZAMAN KAPSÜLÜ UYGULAMASI

Zaman kapsülü uygulamasını gerçekleştireceklerini ifade eden Göçmen, “Zaman kapsülü uygulamamızın sandık kapatma törenini olacak. 25 Yıl sonra açılmak üzere herkesin duygularını, düşüncelerini 25 yıl sonraya aktarmak istedikleri materyalleri koyacağı, bir zaman kapsülü uygulaması olacak” şeklinde konuştu.

 

ÜCRETSİZ KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

Konuşmalarına devam eden Göçmen, “İnegöl Devlet Hastanesi’ni ve İnegöl´deki sağlığın geçmiş geleceğe yolculuk konulu gösteri olacak. Salı günü başlayan etkinliklerimiz, çarşamba günü hastane içerisinde kendi personelimiz tarafından yapılan; memleketim temalı kermesle devam edecek. Çarşamba günü akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonunda, Kurumsal Aidiyet ve Kurumsal Kimlik konulu bir kişisel gelişim seminerimiz olacak. Tüm halkımızı ücretsiz olan bu seminere davet ediyoruz” dedi.

 

MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENECEK

“Perşembe günü bildiğiniz gibi Regaib kandili” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren göçmen, “Biz perşembe gününü Saat 10 ile akşam 16 arasında, bütün hastane ve hasta yakınlarına lokma ikramı yapmayı düşündük. Aynı zamanda Perşembe akşamı yatsı namazına müteakip İshakpaşa Camii’nde İnegöl’de sağlık camiasından ahirete intikal edenler için bir mevlit törenimiz olacak. Halkımızı da bu mevlit törenine davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HAYRETETTİM HASTANESİ BOMBA 2

Göçmen, son olarak, “Etkinliklerimiz Cuma ve Cumartesi günü Akşam 17.00 ve 20.00 olmak üzere toplam 4 seanstan oluşan Hayretettim Hastanesi Bomba 2 isimli tiyatro oyunumuzla devam edilecek. Yönetmeninden oyuncusuna kadar tamamen hastane personelinden oluşan tiyatro oldukça eğlenceli olacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş