“Hayatımda bu kadar teşekkür almadım”

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kaldırım işgalleri uygulaması ile alakalı kendisine tepki gösteren esnaflara cevap verdi. “Hayatımda bu kadar teşekkür aldığım başka bir proje hatırlamıyorum” diyen Aktaş, uygulamayı eleştirenlerin açıklamasına üzüldüğünü söyledi.

Yayınlama: 05.02.2015
687
A+
A-

Kaldırım işgalleriyle ilgili geçtiğimiz gün Terziler Odası Başkanı Selim Malçok’un yaptığı açıklamaların kendisine sorulması üzerine konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, projenin üzerinde 8 ay çalışıldığını ifade ederek, “İnegöl’de 242 bin insanın yaşadığını kimse unutmasın. İnegöl’de 300-500 kişi yaşamıyor. Herkes bunu göz önüne alacak” dedi.

 

ÜÇ GÜNDÜR ALDIĞIM TEŞEKKÜRLERİN HADDİ HESABI YOK






Başkan Aktaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Selim Malçok’un fikir ve düşüncelerine her zaman değer verdim. En son ki Mer-Pa ile alakalı yaptığımız düzenlemeyle alakalı kendisine ve fikirlerine değer verdik. Beraberce bir çalışma yaptık. Esnafımızı rahatlatmak adına gayret gösterdik. Yalnız baştan sona talihsizliklerle dolu çok kötü bir açıklama. Kişinin kendisini bağlar. Cevap verme ihtiyacı bile hissetmiyorum. Kendi açıklamasıdır. Çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Biz bu projeyi kent konseyi istedi diye yapmadık. Biz bu projeyi olması gerektiği için yaptık. Biz bunu yapabilmek için farklı atraksiyonlar denedik. Ama üzülerek söylüyorum; beceremedik. 40 santim, 60 santim, trafiğe kapalı alanlar dedik. Maalesef olmadı. Benim kimsenin işini gücünü bozmakla alakalı bir derdim olamaz. Ne yaptığımın farkındayım. Kafayı yemedim. Benim Selim Malçok’dan yaşım da büyük, ticaretim de büyük. Ben ondan daha fazla esnaflıkta yaptım, ticarette yaptım. Bizim kimsenin işiyle, şahsıyla işimiz yoktur. Ben sadece ve sadece yaptığı açıklamalardan dolayı başta o hanımefendi olmak üzere bir sürü çevrelerden ve kişilerden özür dilemesi gerekliliğini bir kez daha kendisine ağabeyi olarak hatırlatmak istiyorum. Bana göre çok üzücü açıklamalar. İnegöl’de 242 bin insanın yaşadığını kimse unutmasın. İnegöl’de 300-500 kişi yaşamıyor. Herkes bunu göz önüne alacak. Ona göre kuralına kaidesine göre icra edecek. Neyi geriye döneceğiz. 8 ay boyunca üzerinde çalıştık. Millet iddiaya görecekmiş; geriye dönecekler diye. Seçim öncesi, seçim sonrası… Yaptığımız uygulamayla biz kimsenin hayatına ket vurmaya çalışmıyoruz ki… Lazım olan bir şeyi kaldırım da değil diye almaktan vaz mı geçtiniz? Ekmek, gazete, ayakkabı, takım elbise lazımsa lazımdır. Allah aşkına neyi konuşuyoruz. Özellikle bu konuda basın mensuplarından destek bekliyorum. Aldığım teşekkürlerin üç gündür haddi hesabı yok. Hayatımda bu kadar teşekkür aldığım başka bir proje hatırlamıyorum. Sosyal medyadan, birebir telefonlarla, belediyeye gelip söyleyenler… Allah aşkına buna sahip çıkalım. 3-5 kişinin gazıyla bu işler olmaz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş