Hüseyin Şahin’den imamevi müjdesi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, imamevlerinin iyileştirilmesine yönelik Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğini ifade ederek, “İmamevi olmayan köylerde prefabrik, 80-90 metrekare, çok düşük maliyetle evler yapabiliriz. Nihayetinde bir köyde 1 imamım mutlaka bulunması gerekiyor” dedi.

Yayınlama: 19.01.2015
596
A+
A-

İmamevlerinin iyileştirilmesi gerektiğini ifade eden Şahin, konu ile ilgili Bursa Büyükşehir Başkanı ile görüşeceğini söyledi.

 

KÖYLERE PREFABRİK İMAMEVİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “İl Genel Meclisi üyeliğim zamanında o imamevinde iyileştirmeler yapmıştık. Ama insanların yaşam kalitesi ve konforu çok yükseldi. Beklentiler yükseldi. Bunları da karşılamak gerekir. Onu anlatırken bununla ilgili bir proje ortaya çıktı. Bu projeyi Büyükşehir Belediye Başkanımıza sunacağım. Bununla ilgili proje altyapısını oluşturacağım. İmamevi olmayan köylerde prefabrik, 80-90 metrekare, çok düşük maliyetle evler yapabiliriz. Nihayetinde bir köyde 1 imamım mutlaka bulunması gerekiyor. Devlet memuru olarak köylerde bir imam mutlaka var. Bir seçilmiş olarak muhtar var. İmam sosyal hayata yön veriyor, cemiyet hayatına, inanç hayatına yön veriyor. Orada Cuma namazının kılınması gerekiyor. Cenazelere yönelik hizmetlerin verilmesi gerekiyor. İnanın bu teklif benimde hoşuma gitti. Bende bunu Büyükşehir Belediye Başkanımıza götüreceğim. İnşallah imkanlar dahilinde olur, olmaz onu da bilemiyorum. Bu bir teklif” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş