İHH İNİYAK kayıp şahıs için İznik’te

İnegöl İHH bünyesinde kurulan ve kısa zaman da önemli mesafe kat ederek, profesyonel anlamda arama-kurtarma hizmeti vermeye başlayan İHH İNİYAK önceki akşam da İznik’te kaybolan yaşlı bir kadının arama-kurtarma çalışmaları için AFAD tarafından İznik’e davet edildi.

Yayınlama: 25.10.2014
680
A+
A-

İnegöl’ün ilk ve tek arama kurtarma ekibi olan İHH İNİYAK hem İnegöl hem de çevre il ve ilçelerden gelen ihbarlara yanıt veriyor. İHH İNİYAK ekibi son olarak AFAD tarafından İznik’te kaybolan 80 yaşındaki Rahime ninenin aramalarına çağrıldı.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İHH İNİYAK Başkanı Varol Yılmaz şunları söyledi: İHH İNİYAK olarak arama ve kurtarma anlamında eğitimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda da İnegöl’e kaybolan birkaç vatandaşımız için arama kurtarma çalışmalarına katılmıştık. Bu bağlamda önceki akşam AFAD tarafımıza ulaşarak İznik’in Kızılhöyük köyünde kaybolan yaşlı bir bayanın arama-kurtarma çalışmalarına destek olmamız için bizlere davette bulundu. Bizlerde gelen bu davet üzerine; Ömer Gürkan, İlyas Eser, Niyazi Güven, Eyüp Köksal, Ahmet Demiray, Abdurrahman Kurt ve Hüseyin Görer’den oluşan İHH İNİYAK ekibi olarak İznik’e giderek çalışmalara katıldık. Şahısı arama çalışmaları devam etmekte olup, İNİYAK olarak sahadaki desteğimizi sürdürüyoruz.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş