İki güzide camianın müsabakası olacak

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, haftasonu Kafkasspor ile oynayacakları müsabaka öncesinde açıklamalarda bulunarak, “İnegöl’ün 2 tane güzide camianın müsabakası olacak” dedi.

Yayınlama: 03.03.2016
472
A+
A-

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin ve takım kaptanı Gökhan Bağdemir, haftasonu oynanacak olan Kafkasspor derbisi hazırlıkları ve takımdaki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundular.

 

MAÇI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ






Çok kritik bir haftaya girdiklerini belirterek konuşmasına başlayan Kurtuluşspor Kaptanı Gökhan Bağdemir, “Tüm sezonun emeği bu 90 dakikada belli olacak. Kazanan taraf olacağımıza eminim. Çok güzel çalışıyoruz. Özellikle Haluk hocamız geldikten sonra takımda her anlamda değişimler oldu. Takviyelerimiz oldu. Metin Akan, Emre Yıldırım bizim için çok büyük bir faktör. Geldiklerini fark ettirdiler. Kazanan taraf olacağımıza inanıyorum, sahaya çıkıp elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Yönetici arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını verip kendi adımıza güzel bir sonuç alarak Play-Off grubuna kalmak istiyoruz” dedi.

 

TAM KADRO

Bağdemir, “Takımdaki arkadaşlık her zaman çok iyi. Bazı ufak tefek sorunlar yaşadık ama bunları kendi aramızda çözdük. Hiçbir problemimiz yok. Sakat oyuncumuz da yok, tam kadroyuz. Pazar günü sahaya çıkarak 90 dakika boyunca elimizden gelen her şeyi yapıp o maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

ŞENLİK VAR

Teknik Direktör Haluk Metin ise, “2 Takım için de tamam mı devam mı maçına çıkıyoruz. İnegöl’ün 2 tane güzide camianın müsabakası olacak. Pazar günü şenlik var. Hep beraber bunun tadını çıkartalım. Ufak tefek gerginlikler olacak ama kazanan bir kişi olacak. Kaybedenin kazananı tebrik ettiği bir maç olsun. İnegöl’de yaşıyoruz. Kafkas’ta da çalıştım. Burada yaşayan bir insanım. İyi dostluklarımız var. İnsanların ufak tefek gerginlikleri olacaktır ama yine de sağduyulu ve herkesin kendine hâkim olduğu bir müsabaka olmalı. Bu maç öyle ya da böyle bitecek ama sonra normal yaşamımıza döneceğiz, kırgınlıklar olmamalı. Güzel anların tadını çıkarmalıyız. 2 camia için de gelmiş oldukları konum itibariyle güzel bir müsabaka olacak. Stresli bir maç, kaybedenin gideceği bir maç. Hep beraber bu maçın tadını çıkaralım. Bu heyecanı bana, camiamıza ve yöneticilerimize yaşattıkları için sporcularıma teşekkür ediyorum. Kazanan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş