İlçe Stadı’nda zorlu randevu

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 10. hafta müsabakasında bugün saat 13.30’da evinde lider Ankaragücü’nü ağırlıyor.

Yayınlama: 07.11.2015
556
A+
A-

2015-16 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve ilk müsabakada aldığı galibiyet ile güzel bir başlangıç yapan İnegölspor, sonrasında yaşadığı formsuzluklarla beraber süregelen çöküşüne dur diyemedi. Sezonun ortasında Teknik Direktörlük değişikliğine giderek Serhat Güller’in yerine görevi Taşkın Göngür’e teslim eden İnegölspor, Güngör yönetiminde son 3 maçtır yenilmemesine rağmen bu maçların sadece bir tanesinden galibiyet ile ayrıldı. Deplasmanlarda oynadığı son 3 maçı kaybetmeyen ve toplamda da oynadığı son 4 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik ile ayrılarak uzun süredir mağlubiyet yüzü görmeyen başkent temsilcisi Ankaragücü ile karşılaşan temsilcimizi zorlu bir 90 dakika bekliyor.

 

ANKARA LİDERLİĞİ KORUMAK İSTİYOR






Asırlık bir maziye sahip olan ve son yıllarda yaşadığı gerek ekonomik gerek sportif sıkıntılardan dolayı bir türlü istediği ortamı oluşturamayan Ankaragücü, sezon öncesi yaptığı takviyelerle üst lige oynayan ekipler arasında hatrı sayılır bir yere sahip. Özellikle son haftalarda çizdiği başarılı form grafiği ile 3’te 3 yaparak liderliğe yükselen Ankaragücü, İnegölspor deplasmanında liderliğini korumak istiyor.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekip arasındaki rekabet çok yakın bir geçmişe dayanıyor. Tarihlerinde ilk kez 2013-14 sezonunda oynanan hazırlık maçında karşı karşıya gelen iki ekipten gülen taraf 2-0’lık galibiyet ile Ankaragücü oldu. Devamında ise 2014-15 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya gelen iki ekibin başkentteki karşılaşması 0-0 beraber tamamlanırken rövanşta ise İnegölspor evinde ağırladığı rakibini 1-0’la geçmeyi bilerek 3 puanın sahibi oldu.

 

KART CEZALARI BAŞ AĞRITIYOR

Temsilcimiz İnegölspor’da geçmiş yıllara nazaran sakatlık durumları sıkıntı oluşturmazken buna karşın yaşanan kart cezaları baş ağrıtan konu oldu. Temsilcimizde Burak Uca ve Emrah Dağ, kart cezaları nedeniyle Ankaragücü müsabakasında sahada yer alamayacaklar.

 

DÜDÜK AYDIN’DA

Bugün saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Konya bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Tamer Tekbaş ve Hulusi Akırşan üstlenecek. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş