İlim Yayma Kız Yurdun’dan Aktaş’a ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti Hacı Yusuf Şahin Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi ve öğrencileri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 01.12.2014
615
A+
A-

Ziyarette, yurt müdiresi Gülşen Koçak yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek Başkan Aktaş’tan destek istedi.

 

İlim Yayma Cemiyetinin amacını gençlerin iyi yetişmesine katkı sağlama ve onlara destek olmak olarak açıklayan Koçak, öğrencilere barınma, eğitim gibi destekleri en iyi şekilde vermek için çaba gösterdiklerini söyledi.






 

Başkan Alinur Aktaş ise, İlim Yayma Cemiyetinin eğitim öğretime ciddi katkıları olduğunu, öğrencilerin barınma gibi önemli görevleri üstlenmesinin yanı sıra aynı zamanda kamu yararına çalışan bir dernek olduğunun altını çizdi.

 

FAALİYETLERİNİZ BU AMACA HİZMET EDİYOR

İlim Yayma Cemiyetinin sadece yurt ve barınma hizmeti vermediğini, tüm bunların yanında İlim Yayma Cemiyetinin, eğitim ve kültür alanında da kaliteli ve modern hizmet verdiklerini bildiklerinin altını çizen Aktaş; “İnsanlara yararlı bir hizmetin içindesiniz. Gençlerimizin iyi yetişmesi, eğitimi, ailesine ve toplumumuza faydalı bireyler olması için gayret içerisindesiniz. Çalışmalarınız ve faaliyetleriniz bu amaca hizmet ediyor. Bu hayırlı çalışmalarınızda sizlere başarı ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, cemiyetin yapacağı çalışmalara imkânlar ölçüsünde desteğe hazır olduklarını belirtirken ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş