İMOS medya ile buluştu

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği(İMOS)’nin yeni yönetimi yapılan kongrenin ardından dün İnegöl’deki medya mensupları ile bir araya geldi. İMOS’un önemli bir dernek olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Yavuz Uğurdağ, kısa bir süre önce MOSFED’ye üye olduklarını ve Türkiye nezdinde İMOS’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

Yayınlama: 21.01.2015
667
A+
A-

İMOS’un yeni yönetimi dün düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Park Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Yavuz Uğurdağ, göreve seçildikleri günden bugüne kadar yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

 

HEDEF ÜYE SAYISINI 250’YE ÇIKARMAK






Uğurdağ konuşmasında şunları kaydetti: İMOS yeni yönetimi olarak basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenledik. 6 Ocak 2015 tarihinde yeni yönetimimizi oluşturduk. O günden itibaren çalışmalarımıza başladık. Basın mensuplarımızdan da İMOS’la alakalı haberlere ilgi göstermelerini bekliyoruz. İMOS bizim göreve geldiğimiz de 116 üyeye sahipti. Bu gün itibariyle 124 üye sayısına ulaştı. Önümüzdeki günlerde bu sayıyı 150’ye ulaştıracağız. Niyetimiz de en kısa süre de üye sayımızı 200-250’ye çıkarmak. Bu doğrultu da çalışmalarımız devam ediyor.

 

MOSFED’YE ÜYE OLDUK

İnegöl’ün mobilya ihracatı 312 milyon dolar. Bu ihracat rakamının 178 milyon dolarlık kısmını İMOS üyeleri gerçekleştiriyor. İMOS üyelerinin İnegöl’de sağladığı istihdam sayısı 9 binler civarında. Önemli bir dernek. İnegöl’e çok katkı sağlayan bir dernek. Bu dernekle birlikte geçtiğimiz günler de Federasyon üyeliğimiz de gerçekleşti. MOSFED’e üye olduk. Türkiye nezdinde İMOS’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Önümüzdeki hafta İstanbul’da gerçekleşecek İSMOB fuarına İnegöl’den 151 firma katılıyor. Bunun 60’ı İMOS üyesi. Katılan firmalarımıza bereketli hayırlı kazançlar diliyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş