İnegöl Madencilik’ten fiyat açıklaması

İnegöl sınırları içerisinde yasal mevzuatını tamamlamış moloz dökme ruhsatı bulunan tek firma olan İnegöl Madencilik Katı Atık Depolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin genel sorumlusu Cumali Kaya, geçtiğimiz gün fiyatlarla ilgili yapılan bir haber hakkında açıklamalarda bulundu. Kaya, “Fiyatlar ilgili yapılan haberde bir yanlışlık olmuş. Bizim asıl fiyatlarımız küçük kamyonlar 55 TL, kırkayak diye tabir edilen kamyonlar ise 75 TL” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 05.03.2015
1.423
A+
A-

İnegöl sınırları içerisinde yasal mevzuatını tamamlamış moloz dökme ruhsatı bulunan tek firma olan  İnegöl Madencilik Katı Atık Depolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin Genel sorumlusu Cumali Kaya, bir basın açıklaması gerçekleştirerek, fiyatlarla ilgili bilgi verdi.

 

KÜÇÜK KAMYONLAR 55 TL, KIRKAYAK DİYE TABİR EDİLEN KAMYONLAR İSE 75 TL






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumali Kaya, “Geçtiğimiz gün yayınlanan haberi okudum. Haberin içeriğinde hata yapılmış. İnegöl’de katkı atık depolama alanı olmadığı için bu eksikliği gidermek adına çalışmalar yaptık. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden resmi ruhsatımızı da aldık. Mevzu bahis haberde fiyatlarla ilgili küçük kamyonlar 75 TL, kırkayak diye tabir edilen kamyonlar ise 140 TL gibi yanlış bir ifade kullanılmış. Bizim asıl fiyatlarımız küçük kamyonlar 55 TL, kırkayak diye tabir edilen kamyonlar ise 75 TL” dedi.

 

MOLOZLAR ARTIK GELİŞİ GÜZEL DÖKÜLEMİYOR

Molozların artık gelişi güzel dökülemeyeceğini belirten Kaya, “Kanun çerçevesinde artık gelişi güzel moloz dökümü yapılamayacak. Bu nedenle çevrenin temizliği ve görüntü güzelliği açısından önemli bir şey olduğunu düşünüyorum. Molozlar artık temiz suların kirlenmesine, çevre düzeninin çirkinleşmesine ve görüntü kirliliğine neden olamayacak. Bizde İnegöl Madencilik Katkı Atık Depolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. olarak, hafriyatçılarımızın bu konuya özen göstermelerini bekliyoruz. Kendileri gelip tesisimizi görebilirler. Bu yaşadığımız şehir için çok önemli. İnsanlarımızın için çok önemli” dedi.

 

21 YILDIR İNEGÖLLÜ VATANDAŞLARA HİZMET VERİYORUZ

Kaya sözlerini şu ifadelerle tamamadı: 21 Yıldır İnegöllü vatandaşlara hizmet vermekteyiz. Atık depmuzu da İnegöllü vatandaşın hizmetine açtık. Şimdiden vatandaşlarımıza ve hafriyatçılarımıza hayırlı olsun



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş