İnegöl seriye bağlamak istiyor

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 9. hafta mücadelesinde bugün saat 13.30’da deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşıyor. 3 maçtır deplasman galibiyeti alamayan Bordo Beyazlı temsilcimiz, 3 puanla dönerek şanssızlığını kırmak istiyor.

Yayınlama: 30.10.2015
510
A+
A-

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Karagümrük karşısında adeta patlama yaparak 7 dakikada bulduğu 3 golle sahadan 3 farklı galibiyetle ayrılan temsilcimiz İnegölspor, son 3 maçından da sahadan galibiyetle ayrılan Keçiörengücü karşısına çıkıyor. Deplasmanda 3 maçtır galibiyet yüzü göremeyen temsilcimiz İnegölspor, son haftalarda yakaladığı başarılı formu ile 4. sıraya kadar yükselen rakibi karşısında galibiyet elde ederek şanssızlığını kırmak istiyor.

 

MORALLER YERİNDE






Sezona Serhat Güller ile başlayan fakat 2 hafta önce Güller’in görevden ayrılması ile takımın başına Taşkın Güngör’ü geçiren İnegölspor, ateş hattında olduğu sırada evinde aldığı galibiyet sonucunda bir hayli moral bulurken ligde 10. sıraya kadar yükseldi. Galibiyetin ardından bir hayli moral bulan temsilcimizde hafta içi gerçekleştirilen antrenmanlarda yüzler güldü.

 

SAKATLIK İHTİMALİ KORKUTUYOR

İnegölspor teknik heyeti, girecekleri yoğun maç programı esnasında sakatlık yaşanmamasını arzularken olası tehlikeler de korku salıyor. Yoğun maç programının yanı sıra kış şartlarının da kendisini yavaş yavaş göstermesi maç ve antrenman temposu esnasında oluşabilecek sakatlıklardan dolayı teknik ekibi diken üstünde bırakıyor.

 

REKABET ANALİZİ

Tarihlerinde toplamda 4 kez karşı karşıya gelen ekiplerin tüm karşılaşmaları 2008-2009 sezonunda yaşandı. 2008-2009 sezonunda 3. Klasman’da ve 3. Kademe’de karşı karşıya gelen ekiplerin ilk randevusunda İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı ile 1-1 berabere kalırken rövanşında ise evinde ağırladığı rakibini 2-1 mağlup etti. Üçüncü ve dördüncü randevularda ise Ankara’da ve İnegöl’de oynanan müsabakalardan gol sesi çıkmadı ve karşılaşmaların ikisi de 0-0 berabere bitti.

 

DÜDÜK İLERİ’DE

Bugün saat 13.30’da Ankara Aktepe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden İbrahim Halil İleri yönetecek. İleri’nin yardımcılığını ise Barış Çardaklı, Deniz Caner Özaral ve Emre Kosif üstlenecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş