İnegöl voleybol için sahaya çıktı

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV) Avrupa’nın 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getirdiği #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) etkinliklerinin Türkiye ayağı da yapıldı. Şubat ayının 4 yılda bir 29 gün olması nedeniyle düzenlenen ‘Voleybol için Bir Gün Daha’ festivalinde, 81 ilin ve ilçelerinin yanı sıra İnegöl’de de etkinlik düzenlendi.

Yayınlama: 02.03.2016
376
A+
A-

Yunus Emre Spor Salon’unda yapılan etkinlik kapsamında düzenlenen mücadelelerde ilçe protokolünün yanı sıra voleybola gönül veren birçok kişi sahaya çıktı.

 

4 takımın mücadele ettiği maçlarda Öğretmenler Takımı, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Takımını 29-23 mağlup ederken, İnegöl Belediyespor Takımı ise Kaymakamlık Takımını 29-28 mağlup etti.






 

Maçlar öncesi açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şöyle konuştu: “Bugün çok değerli İlçe kaymakamımız, Jandarma komutanımız, Emniyet müdürümüz velhasıl protokolün her üyesiyle güzel bir aktiviteyi İnegöl’de canlandırma adına bir araya geldik. Öncelikle Uluslararası Voleybol Federasyonunun bir farkındalık oluşturma adına bu yıl ilk defa yaptığı ‘Voleybol için bir gün daha’ kapsamında ülkemizin bütün şehirlerinde, ilçelerinde bu aktiviteler yapılıyor. Tabi voleybola gönül vermiş bir şehir olarak ve İnegöl Belediyespor olarak böyle bir şeye kayıtsız kalmamız asla mümkün değildi ve İnegöl Belediyespor yöneticisi arkadaşlarımızın organizasyonla bugün protokolümüzle sahadayız. Beraberinde Ticaret Odası’yla çok değerli milli eğitim teşkilatının müsabakası oldu. Ben bu güzelliğe renk katan herkese çok teşekkür ediyorum. İnegöl voleybol açısından çok zengin bir şehir ve gerçekten İnegöl halkı  kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle buna sahip çıkıyor. Bunu voleybol maçlarında ve okul takımlarımızın müsabakalarında da görüyoruz. İnşallah farkındalık oluşturmak adına yapılan bu aktivitenin voleybola, salon sporlarının daha çok sahiplenmesi adına bir aracılık etmesini temenni ediyor, emek veren destek veren herkese de teşekkür ediyorum”

 

İlçe Kaymakamı Ali Akça ise “2016 yılı Şubat ayı 29 gün çekiyor ve bugün 29 Şubat. 2016 yılının 365 güne 1 gün daha ilave edip 366 gün çekmesi yani Şubat’ın 29’u voleybol anlamında 1 gün daha fazla spor yapma anlamında bir etkinlik. Türkiye ile birlikte tüm Avrupa ülkelerinde, 81 vilayetimiz ve bütün ilçelerimizde voleybolla ilgili böyle güzel bir etkinlik düzenlendi. Belediyemizden bu konuda bir davet aldık. Belediyespor takımına karşı Kaymakamlık takımı çıkaralım şeklinde bir teklif geldi. İyi olan kazansın diyorum. Bu akşam 4 takım mücadele ediyor. Güzel bir etkinlik olacağını değerlendiriyoruz. Tüm katılımcı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş