İnegöl’den açılışa yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle açılacak olan Timsah Arena Stadyumu’nun açılışına, Ak Parti İnegöl ilçe teşkilatı yoğun katılı gösterdi.

Yayınlama: 22.12.2015
472
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesinin 2011 yılı Haziran ayında temelini attığı, 190 bin metrekarelik inşaat alanı olan ve bu güne kadar 230 milyon TL harcanan Timsah Arena Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı tören ile açılırken, İnegöl İlçe Teşkilatı da açılışa yoğun ilgi gösterdi.

 

İNEGÖL’DEN KATILIM YOĞUN






Coşkulu programa İnegöl’den de yoğun katılım sağlandı. Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatının, Ziraat Bankası önünden kaldırdığı 20 araçla yaklaşık 500 vatandaş Bursa’daki Timsah Arena Stadyumu’nın açılışına katıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilat Başkanı Orhan Okur, “Bugün Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak 500 kişilik bir gurupla Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak amacıyla, Timsah Arena stadyumunun açılışına gidiyoruz. Katılan ve ilgi gösteren herkesten Allah razı olsun, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş