İnegöl’e bir çiğköfteci daha

Türkiye genelinde 67 şube bulunan Semsür M. Hüseyin Usta Çiğköftecisi, düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.

Yayınlama: 23.01.2016
478
A+
A-

Dün saat 13.00’da gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, firma yöneticisi Zafer Özer ve vatandaşlar katılım gösterdiler.

 

LABORATUVAR RAPORLU ÇİĞKÖFTE






Açılış töreni esnasında bir konuşma yapan firma yöneticilerinden Zafer Özer, “Açılışında biraz geciktik. Türkiye genelinde 67. şubemizi açtık, burası 61. şubemiz ve resmi açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Ocak ayı içerisinde 100. şubemizi açarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Yalnızca ben yokum diğer müdür arkadaşlarımız var ve onlar da yeni açılışlar gerçekleştiriyorlar. Hizmetimizde kaliteden hiçbir şekilde ödün vermiyoruz. Sağlıklı, düzgün bir şekilde tüm raporlarımızla hizmetlerimize devam ediyoruz. Hiçbir çiğköftecinin veremeyeceği laboratuvar raporları var bizde. Hiçbir şekilde kimyasal kullanılmıyor. Normalde çiğköfteler 15 gün tezgâhta kalıyor ama bizim çiğköftemiz 3 gün sonra kendini bozabiliyor. O yüzden 3 günden sonra kullanmıyoruz. Doğallığımızı bu noktada kanıtlıyoruz” dedi.

 

YİĞİT’TEN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise, “Türkiye’nin birçok bölgesinde faaliyet gösteren Semsür firması İnegöl’de faaliyete girdi. Tecrübe birikimlerini bugünden sonra İnegöl’e aktaracaklar. İnegöl için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Şehrimiz gerçekten bereketli bir şehir. Güzel güzel insanlar gelip girişimcilik ruhuyla işletmelerini kurduklarında herkes buradan sebeplenmiş oluyor. Beraberinde işletme çalışanı kardeşlerimiz olacak. Beyefendi kazanmış olduğu kazancıyla devlete vergisini verecek. Devlet elde ettiği vergilerle yatırımlarını devam ettirecek. Bu süreç böyle işleyip devam edecek. Kendilerine hayırlı ve bereketli işler diliyorum, hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından yapılan dualar ve kurdele kesimi ile firmanın resmi açılışı gerçekleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş