İnegöl’e yakışmadı

Kaymakam Ali Akça, geçtiğimiz günlerde Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde meydana gelen öğrenci kavgasının İnegöl’e yakışmadığını belirterek, “Meydana gelen olay günümüz Türkiye’sine yakışmadığı gibi İnegöl’e de yakışmadı” dedi

Yayınlama: 23.02.2016
451
A+
A-

 Geçtiğimiz günlerde Hikmet Şahin Kültürparkı içerisinde meydana gelen ve sosyal medyada büyük tepki çeken öğrenci kavgasını değerlendiren Kaymakam Ali Akça, öğrencilerin bu tarz şiddete meyilli davranışlarla aralarına mesafe koymaları gerektiğini belirtti.

 

İNEGÖL’E YAKIŞMADI






Kültürpark’ta yaşanan kız kavgası konusunun sorulması üzerine konuşan Kaymakam Akça, olayın kendisinin izinli olduğu süreç içerisinde cereyan ettiğini ifade ederek, “Çok doğru bir davranış değil. Biz çocuklarla konuşmalarımızda hep ‘Şiddetle aranıza mesafe koyun’ deriz, ‘Medeni tavırlar sergileyin’ deriz. Meydana gelen olay günümüz Türkiye’sine yakışmadığı gibi İnegöl’e de yakışmadı” dedi.

 

ÖZEL ÇALIŞMA BAŞLATILACAK

Akça ayrıca, Kültürpark ile ilgili güvenlik konusunda kendilerine bazı şikâyetler geldiğini, bu konuda özel bir çalışma gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

 

OLAY

Edinilen bilgiye göre olay; geçtiğimiz günlerde Hikmet Şahin Kültürpark’ı içerisinde bulunan kamelyalarda meydana geldi. İddiaya göre; ortaokul öğrencisi oldukları öğrenilen bir grup öğrenci bulundukları kamelyalarda tartıştı. Yaşanan sözlü tartışmanın yerini kavgaya bırakması sonucunda kız öğrencilerden bir tanesi, bir diğer kız öğrenciye önce uçan tekme attı ardından da arkadaşını seri bir şekilde yumruklamaya başladı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen kız öğrenci, yüzüne aldığı tekme ile kendisini kaybederken, kavgayı araya giren erkek öğrenciler ayırdılar.

 

Olayla ilgili tahkikat başlatan Emniyet ekiplerinin olaya karışan şahısları gözaltına alırken şahısların Emniyetteki sorgularının ardından şahısların Savcılığa sevk edildikleri öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş