İnegöllü 3 isim saadet’in listesinde

Saadet Partisi, 1 Kasım 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Bursa Milletvekili Adaylarını açıkladı. YSK’ya sunulan listede Özgür Öztürk 3’üncü, Hasan Eroğlu 12’nci, Fahrettin Baykan ise 15’inci sırada yer aldı.

Yayınlama: 19.09.2015
641
A+
A-

1 Kasım 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde YSK’ya listelerini sunan Saadet Partisi’nin Bursa listesinde 3 İnegöllü ismin olması dikkat çekti. Özgür Öztürk’ün listede 3’üncü sırada yer alması İlçe Teşkilatında sevinç uyandırdı.

 

SAADET PARTİSİ İNEGÖL’E BÜYÜK DEĞER VERİYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “1 Kasım seçimlerimiz İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirsin. Bu seçimler şuan içinde bulunmuş olduğumuz kaos ortamından huzur ortamına çıkmamıza vesile olsun. Diğer taraftan 7 Haziran’da yapılan seçimlerde çıkan sonuç, meclise gönderdiğimiz partilerin uzlaşı sağlayamaması neticesinde tekrar bir erken seçime gidiyoruz. Dolayısı ile milletimizin bu yapılamayan uzlaşıyı iyi değerlendirip, meclisteki 4 partiye de kırmızı kart verip Saadet Partisi’nin mecliste güçlü bir şekilde yer alması için destek vermelerini şimdiden arzu ediyoruz. Bu inanca sahibiz. Listelere baktığımızda Saadet Partimiz bu seçimlerde İnegöl’ümüzün 3 değerli ismine listelerde yer vermiştir. Bunların başında 3’üncü sıra adayımız İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Öztürk, yine iş adamlarımızdan Hasan Eroğlu ve teşkilatlarımızda büyük emeği olan, İnegöl’ümüzün sevilen yüzlerinden bir tanesi olan Fahrettin Bayraktar’dır. Bu da İnegöl’e ne kadar büyük değer ve önem verildiğini gösteren bir durum. İnşallah bu isimler neticesinde de İnegöl’ümüz Saadet Partimize gereken teveccühü ve desteği gösterecek, inşallah Saadet Partimiz mecliste en güçlü şekilde temsil edilmiş olacak” ifadelerini kullandı.

 

SAADET BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 Selim Sait Terzioğlu, 2 Gökhan Gerçek, 3 Özgür Öztürk, 4 Metin Çoraklık, 5 Abdullah Kocamaz, 6 Hamza Aygün, 7 Burak Çelik, 8 Emin Akbulut, 9 Kerim Bulut, 10 Tuba Deniz, 11 Cengiz Arslan, 12 – Hasan Eroğlu,13 Cuma Yıdırak, 14 Sedat Özmen, 15 Fahrettin Bayraktar, 16 Harun Raşit Arakız, 17 Erdoğan Aydın, 18 Hasan Arslan.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş