İnegöllü genç kazada hayatını kaybetti

İnegöl’den ailesi ile birlikte Sivas’ta askerlik yapan ağabeyinin yemin törenine giden 17 yaşındaki lise öğrencisi, geçirdikleri kazada hayatını kaybetti. Kazada baba da ağır şekilde yaralandı.

Yayınlama: 27.02.2016
606
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün meydana geldi. İnegöl’de Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesinde son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Halim Kartal, annesi ve babası ile birlikte Sivas’ta askerliğini yapan ağabeyinin yemin törenine gitmek üzere yola çıktı. İnegöl’den Sivas’a giden Kartal ailesinin bulunduğu araç, Yozgat yakınlarında trafik kazası geçirdi.

 

LİSELİ GENÇ ÖLDÜ, BABASI AĞIR YARALI






Kazada İnegöllü lise öğrencisi Halim Kartal yaşamını yitirdi. Babası ise ağır şekilde yaralandı.

 

CENAZE BU AKŞAM İNEGÖL’E GELECEK

Halim Kartal’ın ölüm haberi okulu Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenleri ve arkadaşlarını yasa boğarken, alınan bilgiye göre Halim Kartal’ın yakınları cenazeyi almak için Yozgat’a gitti. Babanın ise Yozgat’ta yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan annenin de oğlunun cenazesi ile birlikte yakınları tarafından İnegöl’e getirileceği öğrenildi.

 

Halim Kartal’ın vefat haberini alan arkadaşları, hayatının baharında yaşamını yitiren liseli gencin sosyal medya hesabından acılarını paylaşırken, Halim Kartal’ın yarın defnedileceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş