İnegölspor 3 puan aşkına

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 14. hafta karşılaşmasında evinde Sivas Belediyespor’u ağırlıyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, müsabakadan galibiyetle ayrılarak ateş hattından uzaklaşmak istiyor.

Yayınlama: 28.11.2015
487
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren ve geride kalan 13 maçta yalnızca 13 puan toplayarak ateş hattının bir üst sırasında 15. konumda bulunan Bordo Beyazlı temsilcimiz, Pazar günü saat 13.00’da evinde kendisinden 1 puan fazlası bulunan ve 13. sırada yer alan Sivas Belediyespor’u ağırlıyor.

 

PUAN İHTİYACI HAT SAFHADA






Acil puana ihtiyacı olan ve kaybetme tahammülü kalmayan iki ekibin mücadelesinde temsilcimiz İnegölspor, saha avantajı ile bir adım önde duruyor. İnegölspor; evinde 3, toplamda ise 6 maçtır galibiyet yüzü göremezken Sivas Belediyespor da oynadığı son 6 deplasman maçından 3 puan çıkaramadı.

 

SİVAS’IN GOLCÜSÜ TANIDIK

Özellikle gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan temsilcimiz İnegölspor’da geride kalan 13 haftada 4 gol kaydeden Ekrem Sarıçam takımın en skorer oyuncusu olurken Sivas Belediyespor’da ise en skorer isim 2013-2014 sezonunda İnegölspor’da kiralık olarak forma giyen Ali Akburç oldu. Akburç, ligde forma giydiği 12 müsabakada rakip fileleri 7 kez havalandırma başarısı göstererek takımını sırtladı.

 

İLK RANDEVU

İki ekibin ilk randevusunun yaşanacağı müsabaka Pazar günü saat 13.00’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda Çorum bölgesi hakemlerinden Celal Bayraklı idaresinde gerçekleşecek. Bayraklı’nın yardımcılıklarını ise Bülent Uludoğan ve İhsan Kırbıyık üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş