İnegölspor direnemedi

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 2-0 öne geçtiği Keçörengücü deplasmanında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Yayınlama: 31.10.2015
462
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup 9. hafta mücadelesinde dün saat 13.30’da deplasmanda Keçiörengücü’ne konuk olan temsilcimiz İnegölspor, galibiyetin eşiğinden döndü. Müsabakaya hızlı başlayan temsilcimiz 11. ve 37. dakikalarda Fatih Şerifoğlu’nun ayağından bulduğu gollerle durumu 2-0’a getirdi. Keçiören’in farkı azaltma çabaları ilk yarının son dakikasında sonuç verdi. 45. dakikada eski İnegölsporlu Bora Yelken’in golü ile durumu 2-1’e getiren Ankara temsilcisi soyunma odasına moralli gitti.

 

SON DAKİKALARDA YIKILDIK






Ortasaha mücadelesi şeklinde geçen 2. yarıda ise her iki ekip de bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremedi. İnegölspor’un forvet Burak Uca, kendisine yapılan faulün ardından göre rakip oyuncuyla girdiği sözlü münakaşa sonucunda 77. dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Zorlu deplasmanda eksik kalan İnegölspor, müsabakanın son anlarında puan için baskısını artıran Keçiören karşısında 87. dakikada Hasan Üstübücü’nün golüne engel olamayarak sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

 

TARAFTARDAN DEPLASMAN ÇIKARMASI

Takımlarını desteklemek için sabahın erken saatlerinde İnegöl’den Ankara’ya doğru 2 minibüs ile harekete geçen yaklaşık 60 İnegölspor taraftarı, maç boyu desteklerini hissettirdiler. Yaşanan son dakika golleri sonucunda kaçan 2 puan Bordo Beyazlı taraftarlara adeta soğuk duş etkisi yaşattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş