İnegölspor Play-Off aşkına

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, bugün saat 14.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda Keçiörengücü’nü ağırlıyor.

Yayınlama: 11.03.2016
392
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta mücadelesinde temsilcimiz İnegölspor, bugün saat 14.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda ligin 3. sırasında yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Keçiörengücü ile karşı karşıya geliyor.

 

Hafta boyunca bu zorlu mücadeleye konsantre olarak çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlı temsilcimiz, Tokatspor ile başlayan ve Fatih Karagümrük ile devam eden galibiyet serisine Keçiörengücü’nü de ekleyerek zinciri 3’lemek istiyor.






 

TÜM DENGELER BOZULACAK

Geride kalan 25 haftada 34 puan toplayan ve 8. sırada bulunan Bordo Beyazlı temsilcimiz, karşılaşmadan 3 puan aldığı takdirde hem ilk 3 sırayı etkileyecek hem de kendisi ilk 5 ile arasındaki puan farkını eritecek.

 

REKABET ANALİZİ

2 ekip arasındaki rekabet 2008 yılına dayanıyor. İlk kez 2008 senesinde 3. Lig Kademe 3’te karşı karşıya gelen 2 ekibin hem İnegöl’deki hem de Keçiören’in ev sahipliğindeki karşılaşmalar 0-0 beraberlikle tamamlandı. Sonrasında ise 2009 senesinde yine 3. Lig Klasman 3’te karşılaşan ekiplerden İnegölspor, evinde ağırladığı rakibini 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırırken deplasmanda ise rakibi ile 1-1 berabere kalarak seride öne geçti. Son olarak bu senenin ilk devresinde Aktepe Stadyumu’nda karşı karşıya gelen ekipler, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak puanları paylaştılar.

 

DÜDÜK AKTAN’TA

Bugün saat 14.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Aktan yönetecek. Aktan’ın yardımcılıklarını ise Can Savaşan, Ercan Aydın ve Davut Dakul Çelik üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş