İsaören’de hedef şampiyonluk

İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, 5 haftada 5 galibiyet aldıklarını hatırlatarak ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yayınlama: 10.03.2016
412
A+
A-

2. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden İsaörenspor, Cerrahspor maçından 3-0 galip ayrılarak 5’te 5 yaptı. Bu müsabakalarda 22 gol atan İsaören, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK






Ligdeki durumları ile alakalı açıklamalarda bulunan İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, “Lige iyi başladık. İyi ve genç bir ekibe sahibiz. Kadromuzda 98 doğumlu 6 sporcumuz var. Aralarında, gençlerle tecrübelerini paylaşan 2-3 tane ağabeyleri var. Ligdeki hedefimiz şampiyon olmak” dedi.

 

OYUNU SAHANIN TAMAMINA YAYIYORUZ

Takımı önde kurup 5’li orta saha ile mücadele ettiklerini ifade eden Yılmaz, “Rakibe saha genelinde alan bırakmıyoruz. Forvette genç oyuncularımız var. Defansta da tecrübeli oyunculara sahip olduğumuz için az gol yiyip, çok gol atıyoruz. Genç oyuncularımıza maç içinde çok faul yapılıyor. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Zamanla oyuncularımız zor şartlarda mücadele etmeyi öğrenecekler” şeklinde konuştu.

 

HEDEF 3 PUAN

Hafta sonu oynayacakları Yolörenspor maçının YGS sınavı nedeniyle bir sonraki haftaya ertelendiğini belirten Yılmaz, “Erteleme sonrası deplasmanda Yolörensporla zorlu bir 90 dakika oynayacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz üç puan. İnşallah, Allah gönlümüze göre verir maçı kazanıp liderliğimizi devam ettiririz” diye konuştu.

 

3 EKSİK

Yılmaz, 3 oyuncularının hafif sakatlık geçirdiklerini belirterek, “Oyuncularımızın tedavileri devam ediyor. Onlar da iyileşirse takımımızın daha güçleneceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş