İshakpaşa doldu taştı

Dini gün ve gecelerde yaptığı programlar ile İnegöl halkının beğenisini kazan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Mevlid Kandili nedeni ile bir dizi program gerçekleştirerek, Akhisar, Alanyurt, Mesudiye, Huzur Mahallesi, Yenice, Sinanbey ve ilçe merkezinde olmak üzere 7 farklı noktada vatandaşların unutulmaz anlar yaşamasına vesile oldu.

Yayınlama: 24.12.2015
442
A+
A-

İlçe merkezinde düzenlenen program ilahiler ile başladı. İlahi dinletisinin ardından verilen dini sohbetin ardından, katılım gösteren vatandaşlara tatlı ve şerbet ikramında bulunuldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, “Peygamberimizin (S.A.V.) doğumu her şeyden çok sevinmemiz ve şükretmemiz gereken bir hadisedir. Mevlid Kandili tarih boyunca bu sebeple kutlanmış, güzel Mevlid-i Şerifler bu kutlu hadise için yazılmıştır. Bizler de İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, dini gün ve gecelerde olduğu gibi bu günde de bir dizi faaliyette bulunduk. Toplamda 6 farklı noktada, yani diğer şubelerimiz ile birlikte 6 farklı noktada vatandaşların hem manevi haz almaları hem de bu güzel günde birlik ve beraberlik timsali olmaları için güzel etkinlikler gerçekleştirdik” dedi.






 

Konuşmalarını sürdüren Şenol, “Bizim yaptığımız etkinlikle bunlarla da sınırlı değil. Bunların haricinde gelenksel olarka gerçekleştirdiğimiz farklı programlarda var. Her hafta Cumartesi günleri genel sohbetimiz var. Ben bütün İnegöllü kardeşlerimizi bu sohbetlere bekliyorum. Sohbetler insanlara manevi lezzet veriri. Lezzetten faydalanmak için, ve manevi bir duyguya bürünüp, yapılan kötü işlerden ve kötü ahlakı bir kenara bırakmak için Allah’ın anıldığı sohbet meclislerine girmek gerekir. Bu vesile ile ben tüm ilçe halkımızın Mevlid Kandilini kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş