İSKO’dan 4 bin kişilik iftar

İSKO Dokuma İşletmeleri tarafından her yıl yapılan iftar programlarının bu yıl 26’ncısı gerçekleştiriliyor. 3, 4 ve 8 Temmuz’da olmak üzere 3 gece yapılacak olan iftarların ikincisi, önceki akşam Angelacoma Otel’de gerçekleştirildi. 3 gün yapılacak iftarlarda, İSKO AŞ’de çalışan toplam 4 binden fazla çalışana iftar verilmiş olacak.

Yayınlama: 07.07.2014
1.283
A+
A-

İSKO Dokuma İşletmeleri sahipleri Zeki ve Fatih Konukoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı iftarların ikinci gecesi, Cuma akşamı İnegöl protokolünün de yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

BİRLİKTE İFTAR YAPMAK MUTLULUK






İftarın ardından bir konuşma yapan İSKO Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Arık şunları söyledi: Bu yıl 26’ncısını düzenlediğimiz Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederiz. Her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her gün önemini biraz daha artıran ve sektörün lokomotifi durumuna gelen İSKO Dokuma işletmelerinin, Martelli A.Ş.’nin, SANKO Enerji A.Ş’nin birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır. Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı gururunu taşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO’nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

 

İftar programında, yine her yıl olduğu gibi Grup Nağme sahne alarak iftar öncesi Tasavvuf Müziği ziyafeti yaşattı. İftarın ardından ise Türk Sanat müziğinin en güzel eserlerini seslendiren Grup Nağme, kulakların pasını sildi. İSKO AŞ.’de 10, 15, 20 ve 25 yılını dolduran çalışanlara da iftar sonrası plaketleri takdim edildi. Ayrıca çalışanlara çekilişle çeşitli hediyeler de dağıtıldı. İftarda öneri ve projeler geliştiren çalışanlar da ödüllendirildi.

 

İSKO’nun geleneksel iftar yemeğine; Kaymakam Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa bir süre önce İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığından Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mehmet Özel, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş, İTSO Başkanı Metin Anıl, Milli Eğitim eski Müdürü Mehmet Baştürk, Organize Sanayi Bölge Müdürü Erol Eruğur, İSKO AŞ ve Martelli AŞ çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş