Kafkas BAL aşkına

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Kafkasspor, BAL hedefi doğrultusunda Pazar günü İznikspor karşısına çıkacak.

Yayınlama: 26.03.2016
439
A+
A-

2015-2016 futbol sezonunda Süper Amatör Lig B Grubu’nda gösterdiği başarılı performans sonucunda Play-Off’lara kalmaya hak kazanan, sonrasında ise Play-Off’larda Bölgesel Amatör Lig hedefinde Hamitlerspor, Karacabey Belediyespor, İznikspor, Zaferspor ve Gürsu Belediyespor ile grup mücadelesi verecek olan temsilcimiz Kafkasspor, bu hafta ilk randevusuna çıkıyor.

 

Bu sene İnegöl’ü BAL’da temsil edecek tek takım olmak isteyen Kafkasspor, Pazar günü saat 14.00’da Yenişehir Sahası’nda ilk zorlu virajına İznikspor karşısında çıkıyor. Yeşil Siyahlı temsilcimiz, bu zorlu müsabakadan 3 puan galip ayrılarak Play-Off’ta avantajı eline almak istiyor.






 

YOĞUN TARAFTAR DESTEĞİ

Hafta içerisinde kulüp yönetiminden yapılan açıklamalara göre Kafkasspor’un İznikspor ile karşılaşacağı müsabakaya yaklaşık 15 otobüs dolusu seyirci desteği verileceği ve deplasmanın iç saha gibi avantaja dönüştürüleceği öğrenildi.

 

2. KÜMEDE 2 İNEGÖL DERBİSİ

2. Amatör Küme’de ise İsaörenspor, Pazar günü saat 16.00’da Kurtuluş Sahası’nda Akhisar Demirspor’la, Hocaköyspor saat 16.00’da Sanayi Sahası’nda Cerrahspor’la karşılaşıyor. Oynanacak olan 2 İnegöl derbisinin haricinde ise bir diğer temsilcimiz Şekerspor, saat 11.30’da Yenişehir Sahası’nda Yenişehir Söy. Başakspor’a konuk oluyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş