Kafkas iyi başlangıç istiyor

Kafkasspor Teknik Direktörü, Süper Amatör Lig Play-Off Grubu ilk maçında karşılaşacakları İznikspor’u mağlup ederek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 23.03.2016
352
A+
A-

Kafkasspor Teknik Direktörü Eser Pullu, Play-Off fikstürü ve ilk oynayacakları İznikspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

İLK MAÇLAR HER ZAMAN ZORDUR






İlk maçı kazanmanın öneminden bahseden Eser Pullu, “Bildiğiniz üzere Play-Off fikstürü çekildi. İlk maçımızı Pazar günü Yenisehir’de İznikspor ile oynayacağız. İlk maçlar her zaman çok önemli ve zorluk derecesi çok yüksek olmuştur. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Camianın bizden beklentilerinin farkındayız. İznikspor maçını kazanarak 3 puanla başlamak amacındayız. Bunun içinde takımımızı fiziksel ve mental olarak hazırlıyoruz. Pazar günü emeklerimizin karşılığını alarak kazanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

 

PULLU’DAN DOĞANSPOR’A TEBRİK

Pazar günü Süper Amatör’e çıkan Doganspor’u da tebrik eden Pullu, “Doğanspor- Soğukkuyuspor maçını izleme fırsatı buldum. 1 yıl boyunca çalışmalarının karşılığını alarak Süper Amatör’e çıkma başarısını gösterdiler. Başarıda emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş