Kafkas kongreye tek liste ile gidecek

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, 17 Aralık Cumartesi günü Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirecekleri kongreye tek liste ile gidileceğini açıkladı.

Yayınlama: 17.12.2015
396
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ömer Faruk Demirtaş; “ 2013 yılından beri görev yapan yönetimimiz ile kendisine hedef koyduğu misyonu ve gelecek projeksiyonunda camiamıza olan bakış açımız gereği bütün camiamızı kucaklayarak gençliğe önem veren ilmi ve ahlaki değerler başta olmak üzere kültürel akademik ve seviyeli çalışmalar ile dolu iki yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde çalışmalarımıza yön ve destek veren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen camiamızın tüm mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca görevi biz gençlere emanet eden camiamızın büyüklerini de yaptığımız çalışmalara ve duruşumuzla bu iki yılık süreçte en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Görev bize verildiği takdirde yeni yönetimimiz ile yine azimle ve şevkle çalışacağımızı ifade etmek isterim. Bizden önceki dönemlerde başkanlık ve yöneticilik yapmış büyüklerimizin en iyi şekilde yürüttüğü sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik bayrağını biz bir basamak daha yukarı taşımanın gayreti içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Demirtaş ayrıca dernek çalışmaları hakkında da şunları söyledi; “Bizim gibi faaliyet gösteren kültür dernekleri camialarını dinamik tutmak için başta folklor çalışmaları olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenleyerek camialarını diri tutmaya çalışır. İnegöl Kafkas Folklor Derneği de bu süre içinde yaklaşık 200 gencimize kucağını açarak folklor çalışmalarını sürdürmüş bununla beraber yurtiçinde ve yurtdışına camiamızı ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Bu süre içerisinde ulusal tv kanalındaki bir yarışmaya katılmış ve ikinci tura katılma başarısı göstermiştir” ifadelerini kullandı.






 

Cumartesi akşamı yapılacak kongrenin şimdiye kadar aday olan tek listenin kendisine ait liste olduğunu belirten Demirtaş; “İnegöl Kafkas ve Folklor Derneği İnegöl’de çok önemli çalışmalar yapmış İnegöl’ün en dinamik derneklerinden birisidir. Biz Kafkas Folklor Derneği olarak İnegöl gibi zengin bir mozaiğe sahip kentin önemli bir unsuru olduğumuzun bilincindeyiz. Cumartesi akşamı yapacağımız kongreye başta camiamız mensupları başta olmak üzere tüm ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş