Kafkaslar siyasileri ziyaret etti

19 Aralık 2015 tarihinde Olağan Kongresini gerçekleştirdikten sonra siyasi parti ziyaretlerine başlayan Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, bu kapsamda AK Parti ve MHP’yi ziyaret etti.

Yayınlama: 18.01.2016
416
A+
A-

19 Aralık 2015 tarihinde Olağan Kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, siyasi parti ziyaretlerine başladı. Cuma akşamı gerçekleştirilen programlarda sırasıyla Milliyetçi Hareket Parti ve AK Parti İlçe Yönetimleri ziyaret edilerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

 

KAFKAS’TAN MHP’YE GEÇMİŞ OLSUN






Ziyaretler esnasında konuşma gerçekleştiren İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Dernek Başkanı Ömer Faruk Demirtaş; “Sözlerime başlamadan önce değerli İlçe Başkanımız bildiğimiz kadarıyla bir kalp ameliyatı geçirdi, kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun dileklerimizi şahsım ve camiamız adına kendisine iletiyorum” dedi.

 

SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

Demirtaş, “Kısa bir süre önce Olağan Genel Kurul toplantımızı yaptık, bazı değişikliklerle tekrar göreve devam ettik. 2 yıllık süreyi inşallah en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Kafkas Derneği bildiğimiz üzere 40 yıldır İnegöl’de faaliyet veren bir dernek. Siyasi partilere eşit mesafede olmalıdır. Biz bu misyona her zaman kendimize kural olarak belirledik. Bizim camiamız içinden bütün siyasi partilerde görev yapan ağabeylerimizi görebiliriz. Bu, bu şekilde devam etmeli. Buradaki amaç bir topluma hizmet etmektir. Bu anlamda derneklerin bu şekilde hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum. Dernek olarak sosyal ve kültürel alanlarda her zaman sizlerle olduğumuzu belirtmek isterim. Ziyareti kabulünüzden dolayı size ve teşkilatınıza teşekkür eder, en kısa zamanda bizlerin de sizi beklediğini belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

 

MHP’DEN BAŞARI TEMENNİSİ

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve geçmiş olsun temennilerinden ötürü Kafkas camiasına teşekkürlerini sunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram ise, “Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Kongrede seçilen yönetiminizin hayırlı olmasını diliyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

 

70,4 BİZİM SORUMLULUĞUMUZU ARTTIRDI

Gecenin ikinci ziyareti ise AK Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “Bizlere yaptığınız bu güzel ziyaretten dolayı ziyadesiyle memnun olduk.  Başkanımıza öncelikle daha önceki dönemlerde dernek olarak yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bu dönemde de kendileri sizlerle birlikte daha fazla başarılara imza atacağına inancımız tam. Biz de malumunuz AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak yaklaşıl 12-13 ay önce yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber yönetime geldik. Bu zaman zarfında her teşkilata nasip olmayacak şekilde 2 genel seçim atlattık.  İlk seçimimiz 7 Haziran seçimleriydi ve maalesef Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de oy kaybı yaşadık. 2011 seçimlerine kıyasladığımız zaman yüzde 8 geri geldik. Bu oy kaybımızın sebebi biraz genel hükümet politikaları ile alakalı biraz da yerelde de AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak kendimizi önce bir gözden geçirdik. Ne gibi eksik ve aksaklıklarımız var diye… Değerlendirmeler sonucunda da hataları telafi etme konusunda arkadaşlarımızla planlı ve program sonucunda 1 Kasım seçimlerinde Allah’a ne kadar şükretsek azdır, yüzde 70,4 oy oranında bir başarı sağladık. İnegöl siyasi tarihinde hiçbir siyasi partinin alamadığı oy oranını 1 Kasım seçimlerinde biz aldık. İnegöl halkına da ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz ilk etapta oy oranından dolayı çok sevindik ama bu oy oranı bizim sorumluluklarımızı arttırdı. Ben tekrar ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş